Urbanized, середа, 21 листопада

Автор Bottlehunter, 15.11.2012 14:13:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter


Architectural Film Club та lypneva.com запрошує на показ фільму Urbanized, який відбудеться в Середу, 21 листопада 2012, о 16.00 в 304 аудиторії, головного корпусу НУЛП (вул.. С. Бандери 12, 3-й поверх).

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Urbanized - це повнометражний документальний фільм про проектування міст, який висвітлює проблеми та стратегії міського дизайну за участю деяких провідних архітекторів, планувальників, політиків, будівничих та стратегів. Більше половини світового населення сьогодні живе на міських територіях, і 75% відсотків людей до 2050 називатиме місто домом. Але в той час коли деякі міста переживають свій вибуховий ріст, інші зменшуються. Виклики пов'язані із балансом житла, транспорту, громадського простору, громадської участі, економічного розвитку та політики сталого розвитку швидко набувають універсального характеру. Попри це, багато цих аспектів залишаються відірваними від громадського впливу.

Кому дозволено формувати наші міста і як вони це роблять? На відміну від інших сфер дизайну і проектування, міста не створюються єдиним спеціалістом або експертом. Існує багато учасників розвитку міста, включаючи звичайних громадян які можуть мати значний вплив на покращення міста в якому вони живуть. Оглядаючи широкий спектр проектів міського дизайну по цілому світу Urbanized окреслює глобальну дискусію на тему майбутнього міст.



Скопіював звідси. Фільм мав би бути цікавим, якщо зможу відпроситися з роботи, обов'язково піду

Най жиє Гуцулія!

Dexter


YserL


linuxoid


linuxoid


Stinger

Там на EX.UA з"явився цей фільм :)

210 Гості, 0 Користувачів