Шляхами львівських тролейбусів, неділя, 25 листопада

Автор Bottlehunter, 21.11.2012 19:04:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Маємо ще одну річницю - 60 років львівському тролейбусу. З цієї нагоди організовується цікава екскурсія. Нижче копіпаста звідси. Халяви на цей раз не буде, 1,5 годинна екскурсія вартує 45 грн.



Запрошуємо відвідати екскурсію з нагоди 60-річчя тролейбусного руху у Львові. Перші тролейбуси з'явились в нашому місті в 1952 році та до сьогодні зберігають позиції одного із основних видів громадського транспорту Львова. Тролейбуси стали свідками появи великих спальних районів та промислових гігантів, які перетворили Львів у місто із майже мільйонним населенням. Нові тролейбусні маршрути виникали та й розширюються далі в один голос із розростанням Львова. Вони є одним із повноправних атрибутів розвитку Львова. В той час як трамвайна мережа більше охоплює центральну частину міста, тролейбусна – ширше представлена в нових індустріальних районах Львова. Відтак і наша екскурсія пройде із старого міста до наймолодших районів Львова.

Маршрут: Університет – вул. Листопадового Чину – вул. Шептицьких – пл. Кропивницького – вул. Городоцька – вул. Ряшівська – Аеропорт – вул. Виговського – вул. Наукова – Автовокзал – вул. Стрийська – Львівський Автобусний Завод – вул. Володимира Великого – Тролейбусне депо.

Початок екскурсії: 13:00. Тривалість: 1,5-2 год.

Про історію львівських тролейбусів розповість Олександр Єрохін - співавтор сайту "Львівський електротранспорт". В оформленні тролейбусу будуть використані копії фотографій львівських тролейбусів різних часів. Екскурсія буде проходити в сучасному тролейбусі львівського виробництва.

Записатись на екскурсію та отримати докладнішу інформацію про неї можна на веб-сторінці www.VIDVIDAY.com.ua або за телефоном: (032)-260-04-10.

Най жиє Гуцулія!

376 Гості, 0 Користувачів