Ми і органи правопорядку

Автор wanderer, 31.07.2009 13:04:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

     :) Бачу, же не суворий модер, а хтось із адмінів поправив цей оффтоп - я соррі, але маю просто особисті трабли + купу роботи.
     Sabajdon, на мою скромну думку не можна ставитись так категорично до поліцаїв - серед них є добрі та віддані своїй справі люди. Звісно таких мало. Не забуваймо і про фінансове питання - як прожити на 1500-1700 грн. зарплати? Здається, хоча можу і брехати у Штатах аналоги наших ППС стартують від 25000$ на рік, же адекватно приблизно $2083,33 на місяць, тобто 16458,33 грн., що на око у 9-10 разів більше. Як ви панство гадаєте, ППС-ки при при зарплаті у 16500 грн/міс дозволили б собі таким нікчемним чином порушувати Закони? Та чорта з-два я Вам скажу! Навіть прийнявши як дефолт недосконалість нашої законодавчої бази та Кодексу, вони б трусились за свої місця і діяли виключно у рамках вищеназваного документу!

      Тепер - живі факти:

      1) Минулого тижня виходячи із хати із YserL'ом здибали у під'їзді двох чуваків та двох пілоток (явно неповнолітніх) котрі пробували там бухнути собі шампанйоли. Я взалі спокійно до такого ставлюсь (а чого мені нервуватись - маю надію мої діти виростуть файними та культурними, а тих кого батьки зле виховали до того часу матимуть купу проблем та циррозу печінки. Навіщо заважати природньому відбору? - менша конкуренція потому буде для дітей) - але якогось шляка ми вирішили помучити їх, щоб запобігти цьому неподобству. Від стандартної процедури було вирішено відійти, YserL грав роль злого поліцая, а я просто шальоно-злого  :) Поки кулєга грузив тих ненз і матолків, я си із дебільного набрав поліцаїв - по таймеру наряд прибув щось троха більше 4-х хвилин. Я мило приватно поспілкувався із головним, котрий питав чи я із тих дітей чогось хочу. Звісно ні - якого чорта мені то сі здало? У мене свого достатньо. Отож поліцаї добре їх пошугали, викинувши сміття, зайшовши по пиво у сусідній Гастроном та повертаючись назад - було видно гарну роботу із підлітками у під'їзді - а то було щонайменше 20-25 хв. (ше там стояли і гарно пояснювали чого так робити зле, ймовірно батькам зазвонили). Себто чуваки гарно спрацювали і якісно виконали свої обов'язки, за шо їм честь та хвала;

    2),3),4,5) Же би Ви си не думали, що то кінець! У мене в будинку внизу є кнайпа, же активно сі розвиває - а це означає активні ремонти і купу шуму. Реально просинались під шум перших болгарок, а доїжеючі "майстри" із навколишніх сіл починали свою роботу ну ніяк не раніше 22-00, і ніколи не закінчували раніше 03-00. Моя велика кімната прямо над їх кухнею, отож ви можете собі уявити усю глибину цієї ситуації, зважаючи на те, що старша Пані, сусідка на 4-му поверсі не могла заснути через наявність шуму та вібрації. Після безсонної ночі, наступного дня - дзвінок до поліцаїв, наряд кожного разу прибував від 5 до 10 хв - і ми спокійно спали.

    6) Так, через Розпиття слабо(-алкогольних) напоїв у громадських місцях нас пов'язали і було це зроблено коректно, у межах закону ітд ітп. Висновок - самі винуваті, бо не можна так робити. У будь-якому разі до нас ставились коректно (правда були спроби заборонити нам користуватись дебільниками - бо ж вони чули, що викликаємо підмогу).

   Тож не грішіть будь-ласка на УСІХ поліцаїв, напраду багато є тру-файних. Поводьтесь достойно, не хаміть і не провокуйте їх. І отримаєте адекватну зворотну реакцію

Resistance is futile

yar-79

Sabajdon  багато в чому правий, у всьому винна система, а саме "показники", які требя виконувати ППС-никам і не тіко, така постановка питання з часом робить з тих людей скотину, якій все одно кому вліпити статю. Таких людей цікавлять або гроші, або зірки на погонах. Ця система вже давно себе показала, ще з дев"яностих років, і я не вірю в те, що є ще в нас на Україні такі наївні юнаки, які йдуть туди заради захисту українського народу. Та, з рештою, самі бачите ті "інтелигентні" лиця на вулицях в кашкетах с кокардами...я, коли на них дивлюся, то хочу плакати! До того ж, якщо ти туди випадково попав, завжди можеш відтам піти, сам знаю декількох таких людей, не змогли пояснити своїй совісті, для чого вони там. Мій батя. мене з дитинства вчив так:-Сину, будеш вмирати від голоду, жебракувати по смітникам, все одно, ні коли не йди в нашу міліцію! Чого і вам всім бажаю!

Sabajdon

в мене в школі в паралельному класі вчився (точніше перебував) хлопчина.
бухав, курив..
в старших класах наркотою бавився (легкою правда).
постійні розборки двічі з поножовщиною. вимагання грошей в молодших школярів...  здавалось би на облік тре поставити і проводити бесіди задушевні, на шлях істиний наставляти.   Тіко мама в нього була завучем і на рівні школи замазувала всі проблеми. зустрічалась з батьками потерпілих дітей і казала приблизно таке : хочете акби ваша дитина школу з нормальним атистатом закінчила ???  тоді закрийте рота і заберіть заяву з міліції..
А Татко працював в обласному відділені міліції майором здається був і відповідно замазував практично буль які проблеми з міліцією.

Школа закінчилась і я з тим покильком дякувати Богу не перетинався. Я одну освіту освоїв, працював, тепер другу освоюю...і житя тече в свому руслі.

А хлопчик той зараз капітан міліції.  


2-Bottlehunter

беркут якраз на вулицях не займається ловлею сцикунів.

в беркута є одне основне завдання, як що ти не знаєш придушувати громадські акції і їх тільки того і вчать.  Тобто лупасити невдоволених прекрасним  життям  громадян.

я мав на увазі ппс-ників і "голубеньких"
ходять вулицями, курять і лузгають насіння .
Відїли грубі сраки і ниють що мають малі зарплати.
Мало-- іди шукай нову роботу.
Зараз сантехніків, електриків, зварників дефіцит. 
В томку то і справа що руками і головою вони працювати не вміють і не хочуть.  руками можна крутити і лупасити, то значно легше.
ви мармизу їхнього міністра бачили ??? вурдалак ще той.


Є і хороші там люди оле їх 1: 1000
і їх вплив на роботу "правохоронного органу" не помітний
хоч убийте не повірю що він став порядним і чесним.  
Уйо.б.ком  був в школі, уйо...ком і залишився , тіки в форму одягнувся.

inkognito

    yar-79, Sabajdon - ми усі у чомусь праві, і це твердження базується власне на особистому досвіді стосунків із "органами". Якщо зараз провести соціологічне  опитування, то звісно 90% людей сказали б, що поліцаї м*д*ки, 5% не змогли б визначитись, 5% сказали, що вони тру. Я б увійшов у ті невизначені 5% - бо із одного боку маю власний позитивний досвід, а з другого бачу ваші дописи.

    Є тру поліцаї, є un-тру. Котрі тру - звісно їх значно меньше - як писав Sabajdon 1000:1 - і це дуже навіть оптимістично. А ми, до-речі кормимо ту всю банду за рахунок податків котрі ми платимо із власних прибутків. Єдно зрозуміло - система потребує не просто реформи, а тотального знищення в суцільний нуль та створення нової структури, чесної, правильної, коректно мотивованої, прозорої для суспільства. І звісно вона має зватись не міліЦІЯ, а ПОЛІЦІЯ чи ЖАНДАРМЕРІЯ чи як хочете інакше. Мене просто завжди дивувала приставка "мілі"=10-3, відки випливає, що міліЦІОНЕР то є тисячна частинка ЦІОНЕРА = відповідно йно зміною назви піднімемо ефективність та якість роботи цих структур у 1000 (!!!) разів  :) Ех, це все дівочі мрії...На превеликий жаль...Не у нас, не тут і точно не зараз.
Resistance is futile

toya

Є мєнти, є мусора. Навіть серед них ніби присутня така класифікація. Може друга категорія чисельніша, припускаю. Те що рівень наших органів правопорядку, і держави вцілому, низенький - незаперечний факт. Але тут варто задуматись чому, і як він співвідноситься з рівнем народу вцілому.
Щодо протиправних дій міліції, я підозрюю що більшості випадків не було б, якщо б їх не провокували демонстрацією своєї псевдокрутизни. Як не крути, альтернативи зараз немає, чуть що - дзвонимо 102, сам ніхто не підставляється - "нема дурних"...

Bottlehunter

Алгоритм дій при "зустрічі" з міліціянтами, права та обов'язки працівників міліції та затриманих (рос.)

http://ua.livejournal.com/1330550.html
Най жиє Гуцулія!

125 Гості, 0 Користувачів