День відкритих дверей в Університеті Безпеки Життєдіяльності

Автор Bottlehunter, 07.12.2012 21:50:30

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Щойно прочитав в газеті, що завтра, 8 грудня у Львівському університеті безпеки життєдіяльності, що на вул. Клепарівській біля стадіону СКА, проводитиметься День відкритих дверей.  Має бути цікаво, нижче програма заходу з сайту ЗІК'а. Ще знаю, що на території є музей пожежної служби. Унікальний час оглянути територію. яка зазвичай є закритою для сторонніх, а також стару будівлю. колишній Будинок військових інвалідів.

Мене, на жаль, не буде, вже ся зібрав у Бібрку на прогулянку і плани міняти не хочу.

Цитувати8 грудня 2012 року у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС проходитиме День відкритих дверей. Розпочнеться захід о 11:00.
У межах заходу гості матимуть можливість оглянути навчальну та наукову базу провідного вищого навчального закладу України в галузі безпеки людини, побачать, як здійснюється підготовка фахівців у галузі безпеки людини.

Одразу після зустрічі з керівництвом навчального закладу для гостей відбудуться динамічні показові виступи пожежно-рятувальних підрозділів, у яких курсанти продемонструють елементи бойової роботи рятувальників та ліквідовуватимуть умовну надзвичайну ситуацію. Після показових виступів гостей пригощатимуть «курсантським кулішем».

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності МНС України – це провідний вищий навчальний заклад України в галузі безпеки людини, який займає високі місця у Національних рейтингах ВНЗ України. Університет є членом асоціації вищих навчальних закладів Європейського Союзу, які працюють в галузі безпеки людини – European Fire Service Colleges Association (EFSCA).



Най жиє Гуцулія!

359 Гості, 0 Користувачів