Рава-Руська, понеділок, 31 грудня

Автор Bottlehunter, 27.12.2012 10:26:01

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Пропоную гарно провести старий рік та відвідати в понеділок Раву-Руську. До огляду пропонується, не обов'язково у вказаному порядку:

- Велика закинута ВЧ (1)
- Ратуша та центр міста (2)
- Закинутий костел та будівлі монастиря (3)
- Старий цвинтар (4)
- Шпалопросочувальний завод (5). Підприємство діюче, але спробувати можна
Ще там є таке інтересне місце. як озера спиртзаводу  ;D А ще, якщо буде час, можна оглянути закинутий музей Нестерова і пам'ятник Мертвій петлі між Жовквою і Равою.

Виїжджати пропоную о 8:00, щоб до обіду вернутися, маршруткою з Площі 700-річчя Львова, в районі перехрестя Чорновола - Під Дубом.








Най жиє Гуцулія!

linuxoid

+1 якщо не поїду до родичів, мене цікавить давно Рава.

Dexter

Також +1 ( якщо нічого не станеться)
Дуже цікавить костьол=)

Rufus

Be friendly to bats!

Галка

То є всьо файно, наперід не хочу Вас розчаровувати, але не впевнена чи на територію костела Св. Михайла можна буде якось влізти, хоча я сама хтіла туда попасти вже давно, зараз там стоять два супер-модні клюби і костел знаходиться на їхній території. Була ше в мене така захцянка попасти всередину нашого старого кінотеатру, останній фільм який ми там дивилися був Банди Нью-Йорка і я тоді ходила в 7-8 клас) Через деякий час його прикрили, зараз там склад будматеріалів, тому теж думаю попасти мені туда не судилося..

Bottlehunter

Плани не змінилися. Дізнався, що маршрутка ходить кожні півгодини і коштує 19,50 грн. Ось знайшов допис на ЖЖ про Раву, є там і фото костела та монастирських келій зсередини. http://mr-brut.livejournal.com/157880.html



Най жиє Гуцулія!

Блондинка в кедах

Плани змінились. Ще +2
Блондинка в кедах і Roy їдуть з вами

linuxoid

+1 стопудовий. Класно їхати з Червонограда поїздом Сокаль - Рава-Руська, що скдадається з маневрового тепловоза ЧМЭ3 і двох пасажирських вагонів, іноді ще чепляють декілька вантажних різного призначання. Їде поїзд через Белз та Угнів, попри польський кордоном дуже мальовничими місцями.

linuxoid


Romchick

Я старався, але на жаль не зможу поїхати.

Roy

Передноворічна вилазка вдалася на славу. Фест!
Дякую всім за гарно проведений час і принагідно роздаю плюси в карму участвующім.
Meine Ehre heißt Treue

Bottlehunter

О так, ніколи не випадала нагода облазити закинутий монастир та костел від підвалу до даху. А ще й військова частина велика, що конем не об'їдеш! Дякую всім за приємну компанію. Фото (а я їх зробив більше 300!) виставимо вже в наступному році.
Най жиє Гуцулія!

Блондинка в кедах

Вилазка просто бомбезна!!!
Всім дякую за компанію і хороший настрій.
Приємний момент: переконалась, що ще залишились безкорисні люди, які раді були допомогти exploreram вчасно добратись додому.
З нетерпінням чекаю на звіт + фотки

420 Гості, 0 Користувачів