Терикон ЦОФ, субота, 12 січня

Автор Bottlehunter, 08.01.2013 13:39:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Об'єкт: величний терикон Центральної Збагачувальної Фабрики.

Дата: 12 січня 2013 року, зранку. Час збору уточнимо ближче до суботи.

Мета: погуляти околицями зимового Червонограда, видертися на найбільший в Європі терикон, зробити гарні фотографії, покататися на лижах/бордах/санках (опціонально), зварити щось смачне на вершині, корисно та приємно відпочити на свіжому зимовому повітрі.

Хто запрошується: всі бажаючі з достатнім рівнем фізичної підготовки

Маршрут: їдемо автобусом з АС-2 до заводу ЗБВ, далі пішки стежкою попри колію, приблизно 4,5 км. Після терикону йдемо до Соснівки, близько 2км., де сідаємо на маршрутку до Львова.

Погода: синоптики обіцяють морозець і сніг

Спорядження: стандартне для таких вилазок + хто на чому буде кататися. Цезар обіцявся взяти сноуборд, я можливо знайду до суботи піддупну каталку для снігу  :D

Хто їде, прошу писати "+1(2, 3, ..., n)" нижче. ;)

Най жиє Гуцулія!

Roy

Meine Ehre heißt Treue

Lesyk


Marichka


GreenLION

Дуже втішився коли прочитав "Терикон ЦОФ", але далі прочитав 12 січня і дуже з того розстроївся. В мене екзамен 12 січня :'(
В мене таке враження що всі цікаві вилазки плануються на зло мені. Я звісно жартую, але то в кулєги ДН, то якась річниця в когось, то екзамен, то я хворий...
"Де ліси старі стоять, де панує морок, - там живе душа моя, у високих горах..."

Dexter


linuxoid

Є коротший маршрут на кілометри два шлях від шахти "Межирічанської", але менш цікавий, але ним можна добратись прямісінько до міжгір'я териконів. Майте на увазі, в холодну погоду терикон може давати сюрпризи у вигляді сірчистого ангідриду. Учасники вилазки на терирон шахти Червоноградська пам'ятають той запашок. Літом, чомусь, не смердить і не димить (коли були італійці газу не було),а зимою очі виїдає, пообідати краще буде в ліску обабіч, або на якомусь дестрої поряд.

inkognito

Цитата: GreenLION від 08.01.2013 18:22:00
Дуже втішився коли прочитав "Терикон ЦОФ", але далі прочитав 12 січня і дуже з того розстроївся. В мене екзамен 12 січня :'(
В мене таке враження що всі цікаві вилазки плануються на зло мені. Я звісно жартую, але то в кулєги ДН, то якась річниця в когось, то екзамен, то я хворий...

Bad Karma, гадаю. Фікситься в Пивничці, дописувачами із рейтингом 50+  :)
Resistance is futile

pavich


композиторка

Дуже цікаво буде відвідати шахтарське містечко на Львівщині,бо сама виросла посеред цих "прекрасних Пірамід".але на другому кінці нашої країни))))
    так що + 1

Lesyk

Цитата: :-)
+1 позирити на дєвушку з Донбасу, якщо лікарі дозволять.
Що по часу та по касі дорога?

Bottlehunter

Смайл, не лякай людей. "Позирити на дєвушку, якщо лікарі дозволять"  ;D Що ти б сам подумав, якби був дівчиною? йоханабабай, та я веселішого допису на форумі не читав  ;D ;D ;D І припини експлуатувати Лесика, давай тобі новий профіль енергетичний заведемо, plusodyn назвемо, наприклад  ;)

То був ліричний відступ. По грошах дорога вийде біля 35 грн. туди і назад. По часу не знаю, особисто я пляную ввечері бути у Львові, гості з Кієва приїжджєют, треба їх в Пивничку завести.

Для композиторки: ми в самому Червонограді цього разу не будемо, мейбі некст тайм.

Давайте вирішимо на котру годину виїжджати будемо. 8:00 на АС-2 всім підходить?
Най жиє Гуцулія!

linuxoid

Можу показати Червоноград, як буде мати хтось бажання.
Більш шахтарським виглядає Гірник: там ще експлуатуються типові шахтарські бараки, в Червонограді їх вже майже не лишилось, або вони вже використовуються як сараї для зберігання непотребу і припасів на зиму.
+1

Bottlehunter

Класно, що на завтра така велика кумпанія зібралася.

Зустрічаємося завтра о 8:00 на АС-2 біля першої платформи, звідки їдуть маршрутки на Червоноград
Най жиє Гуцулія!

linuxoid

Виходити треба буде на зупинці коло шахти "Межирічанська" (№3 "Великомостівська"). Проїхавши перехрестя на Соснівку і з/д переїзд будьте готовими і скажіть водієві, щоб зупинив на зупинці коло 3-ї шахти, він буде знати, коло наступного "великого" перехрестя в Гірнику на шахту "Відродження" готуйтесь до виходу. Орієнтир зупинки Каплиця Благовіщення Пресвятої Діви Марії (якщо тицнути по контуру каплички знайдете її фото). Далі я вас зустріну і в путь, а якщо не зможу, то телефоном поясню шлях.

Rufus

Be friendly to bats!

Lesyk

Цитата: :-)
ДокторА разрешили


Пішов робити канапки. Головне не зжерти до ранку.

Блондинка в кедах

Нажаль -1 :(
З нетерпінням чекатиму на звіт

:-)

Декольтем своїм мене манила.

linuxoid


346 Гості, 0 Користувачів