Піхвець. У Політеху вибухнув Котел

Автор Golem, 09.01.2013 14:16:19

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Відео


Все, нема зразково-показової котельні. Пари до понеділка(а думаю реально до закінчення морозів) вести призупинили. Також Органний зал без тепла.

Питання лише одне: ЯК????? Це не замикання проводки, не витік газу, не пяний недопалок в купі сміття. Це вибухнув котел, ЧП 100%, причому він вибухнув навіть не під час проведення лабораторної роботи, а так, сам по собі, вночі. Цікаво буде послухати офіційну версію і чи закриють кафедру теплотехніки після цього як таку, шо себе дискредитувала.

Пригадую далекий 2004 рік, інша робота. В тій котельні стояли наші прилади обліку газу. Прилади накрилися, поки ми два тижні їх ремонтували, весь політех отримував тепло по мінімуму через байпас канал. Так шо причиною вибуху може бути далеко не потраплянна реактивного снаряду з Сирії.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Alter

Нічого собі! Ото видно свята відсвяткували! Балон таки рванув з того всього.

П.С. Цікаво коменти від Смайла почути.
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Блондинка в кедах

Головне що всі живі.
Шкода дядька - оператора котельні. Можуть причину вибуху написати: "Халатність працівника  і тп..."
http://lvivexpres.com/news/2013/01/09/39848

inkognito

Пес! & Double пес! Маю надію, рідний радіотех не сильно зачепило...
Resistance is futile

Lesyk

Бачив як то ззовні виглядало - в середу посередині 2 пари прийшов завідувач моєї кафедри з екстренної наради і сказав шоб ми всі ішли у всі 4 боки і канікули продовжені до 19 числа. Як мінімум. У випадку якщо не встигнуть - то аж до 28. Тобто в нас, бакалаврів 1-4 курсу пропадають модульні і сесійні тижні, все будемо здавати на ходу під час навчальних тижнів (як було минулого року).
Виглядало як така цегляна прямокутна миска з купою металевих макаронів та інших джалізових нямок. Тепленька, з даху (від якого залишились лише маленькі частинки) ще ішов димок. Пахнуло багаттям і пришквареним попцем ректора політеха, який так нещадно обкоцав студентноті своїй канінкули до мізеру (8 числа вже було навчання  :-\ ).

:-)

Три ТВГМ-8. Певно під корінь, поставлять мабуть якісь вісмановські, альбо аналоги, при нагоді попитаю.
На кафедрі теплотехніки зараз одні хіміки. Хіба завкаф і ще кілька, але вони до котельні стосунку не мають, тому якщо і дискредитує себе кафедра, то далеко не цим. Нам забороняли проходити котельнею в машзал, на випадок якщо рване. Рвануло. Якось зняло студентський запал там тусити як рукою.
Чому - наразі хз, здогадки сіяти не варто.
Хз чи можна зібрати за тиждень-другий. Теоретично - майже всі начальники того профілю на Заході з кафедри, біда що багато - заочники, і Х клали на кафедру.
А ще начальник цієї котельні був моїм куратором.
А навчання можна і поновити - зорганізувати кілька все тих же вісманівських, альбо аналогічних котлів на тимчасовій основі до весни, по теплу перенести на постійне місце. Але так би робив я (маючи невеликий досвід тому і розуміючи невелику к-ть ньюансів), а що буде то хз.
Декольтем своїм мене манила.

:-)

Декольтем своїм мене манила.

217 Гості, 0 Користувачів