фото-проект "НЕ ТУРИСТИЧНИЙ ЛЬВІВ"

Автор gor_qkop, 05.08.2009 23:04:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

     у мене знімає і TIFF, і RAW, і RAW+TIFF окрім усього іншого, серійна зйомка до 5 кадрів/сек. ТIFF з компресією чи без? Мінімальний розмір фото у пікселах?
Resistance is futile

zelja

в мене знімає JPG але фотки получаються зачотні  ;)

gor_qkop

По перше хочу зразу пояснити, тільки правильно мене зрозумійте - в проекті будуть брати участь конкретні учасники, конкурс проходить <a href="http://community.livejournal.com/misto_lviv/836082.html">ТУТ</a>, або, якщо не хочется реєструватись в ЖЖ надсилайте роботи на мейл, це описано <a href="http://primusart.com.ua/pages/exhibitions/ntl.html">ТУТ</a>.
Що до піксельності - в принципі можуть приймати участь навіть іксуси, останній вибір буде зроблений на основі композіційної цінності вашої роботи, єдине що вважайте на світочустливість матриці, оскільки буде багато знімків в поганоосвітлених приміщеннях.

gor_qkop

так все ж з ким домовлятись про фотографування в Ієзуїтах???

zelja


Stinger

А краще з деректором, там є такий ;)

gor_qkop


gor_qkop

на наступному тижні ми починаємо зйомки, тому хотілося б зустрітись з вами вже на цьому, щоб обговорити графік,  е в когось якісь пропозиції що до часу та місця зустрічі?

Golem

Думаю на вихідних в тебе в галереї. Наприклад десь в суботу вечерком. Заодно і пивко в центрі попити.
Дігери всіх країн єднайтеся!

gor_qkop

Значить в суботу на 7 вечора зустрічаємось в галереї...?

Golem

Дігери всіх країн єднайтеся!

Yuriy

  Чи можна ще якось долучитись до проекту?
Історія мого життя складає частину історії моєї Батьківщини

ADVENTURE

gor_qkop


inkognito

Resistance is futile

zelja


Golem

Вчора-нині відбувалися зйомки по різних обєктах. То бомба! Самі обєкти, професійні фотографи. Мене трусить від збудження від одного їх вигляду на екранчиках. Все таки професіонали то є професіонали. Як проект вийде - порве Львів на частини, реально новий погляд. Креативу в фотках теж не бракуватиме. Так шо чекаємо.
Дігери всіх країн єднайтеся!

gor_qkop

Виклав в себе в ЖЖ панорамки з одного обєкту (http://gor-qkop.livejournal.com/12755.html) єдине щоб пороздивлятись тре зробити пару тиців мишкою

zelja


Golem

Гарні панорамки. МОжна друкувати і вішати на стіну. Фенікс якраз вміє друкувати метрової ширини фотки з довільною довжиною :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

zelja


303 Гості, 0 Користувачів