Закинуті Підземелля Замків чи костелів

Автор yar-79, 06.08.2009 23:19:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 2 Гості дивляться цю тему.

yar-79

Хтось був у підземеллях закинутих замків чи костелів? Чому не видно такої інформації? Мені найближчим часом вона дуже знадобиться, так що діліться чим зможете, буду вдячний!

Golem

Можу поділитися своїм досвідом. Шоб чогось аж такого дуже масштабного я не зустрічав. Є троха підземель в підгорецькому замку, у львові в Костелі Єзуїтів, музей Ідей, раковці водять в церкву перображення. Практично кожна закинута церква на Тернопіллі має підвал, але там одна-дві кімнатки, не більше. Також основну масу замків, які я осбтежував, час заніс землею. Тобто видн хіба напівзруйновану верхівку замку. Хіба копати, причому екскаватором. Є багато ше підземних обєкетів шо не відносяться до замків і костелів. Але вони, як я зрозумів, тебе не цікавлять.

Ну і раджу на сайті користуватися пошуком - інформації багато, може знайдеш шо шукаєш. Якшо шо - пиатйся, буду радий помогти.

А нашо вони тобі?
Дігери всіх країн єднайтеся!

yar-79

Ні, я про закинуті, де давно ніхто не був. Хоча в такі теж походити потрібно для досвіду. Потрібно мені це, тому що займаусь пошуком скарбів, а невідкритий хід замку чи зруйнованного костелу це 99% вдачі,можна вважати що якщо не клад, то пара закладок в тебе в кішені, просто треба мати необхідну апаратуру. Знайти вхід в підземелля можно точно до сантиметра на глубині до двадцяти метрів. Хто колись захоче спробувати свої сили в такій справі, можу підсобити! Повірте, набагато цікавіше лазити по таким ходам ніж по обісцяним бомбосховам і лякати там бомжів! ;D Але і ризики більші. Тому діліться досвідом! А нарахунок закинутих та зруйнованих замків та костелів, теж буду вдячний за ЛЮБУ інформацію!

Golem

www.castles.com.ua Якшо і є в Україні людина яка знає про замки все - так це Блека :) Питай її ;)
Дігери всіх країн єднайтеся!

yar-79

 На Україні було 3000 таких об"єктів, зараз залишилось приблизно 300! Є тема для роздумів...Але в Інтернеті дуже мало інформації по ним, є непогані угорськи сайти, але треба знати мову... Блека теж тут на форумі буває?

Golem

Ні, шо тут для неї цікавого. В нас дещо інше спрямування.
Дігери всіх країн єднайтеся!

yar-79

А де я ії знайду? Перший раз про неї чую...

Golem

Ну я ж лінк на її сайт дав
Дігери всіх країн єднайтеся!

yar-79

Зрозуміло, на цьому сайті вже був, насправді інформації небагато, знаю людей які більш досвідчені, але спробую поговорити  з нею теж. ДЯКУЮ!

xFaNaTx

Є підземелля в селі Звенигород від замку якого вже давно нема=( але туда ніхто не лізе кажуть все загазовано

Golem

Ухти. А як на рахунок входу, засипаний, чи доступний? МОже маєш якісь фотографії?

Я б з задоволенням взяв протигаз і пішов туда подивитися шо і до чого.
Дігери всіх країн єднайтеся!

yar-79

Оце вже цікаво! Якщо зберетесь я з вами обов"язково! Де ті протигази брати? Але треба більше інфи що за гази та про замок би побільше, теж незавадило! Звенигород, це Львівська область?

Golem

Так, амйже під Львовом.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Romchick

Знайомі розповідали про підземелля Жовківськргр замку. Знають навіть точні координати початку і кінця тунелів але в середині ніколи не були, кажуть що їх вже трохи позасипали. І взагалі я думаю, що Жовква дуже цікаве місто з точки зору історичних підземель.

yar-79

Замок був збудований на початку 17 століття, ніхто його не брав і не грабував. В плані скарбів не дуже вдале місце. Але... полазити навіть дуже цікаво, і можливо щось цікаве паралельно знайдеться. А в тих підземеллях хтось був, звідки інфа про те що вони сильно засипані?

xFaNaTx

Точних координатів не знаю був там декілька раз але зара попробую найти. По розповідям старожилів вони є заховані але десь має бути вхід коло лісу

yar-79

Це було б дуже кльово -їх знайти! Я б із величезним задоволенням туди злазив...

xFaNaTx

А хто б не злазив попробую ще деяку інфу вирити

Romchick

Інформацію про підземелля Жовківського замку мені дали друзі - колишні одногрупники з тої ж Жовкви. Про те що входи дуже засипані не казали, казали, що просто "трохи позасипали". Один вхід має бути десь біля футбольного поля, інший, дійсно, десь біля лісу.
До речі казали, що якщо покопати, то  проблем бути не має. Там ще є стара непрацююча синагога, цікаво було б подивитися що там під нею.

На правах оффтопу: Мій дідусь колись розказував, як лазив по катакомбах під вул.Підвальною чи Валовою. І про якісь підземелля вхід в які був біля Арсеналу.

explorer

ті підвали замку у Жовкві, в які років чотири-п"ять тому мені довелось спуститись, були просто народною вбиральнею. Ніде під землею не бачив стільки гімна :)

245 Гості, 1 Користувач