Перший горщик. Маленький, але приємний

Автор Zaval, 10.03.2013 01:32:57

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Zaval

За сімейними обставинами та, у зв'язку з відсутністю якісного фотіка, рідко пишу звіти з копів.
Але сьогодні не можу не поділитися  своєю радістю і переповюючим мене адреналіном ... Сьомий рік копаю і ось нарешті попався і мені мій перший маленький горщик. Пишу ці рядки і милуюся на нього, ніяк не можу намилуватися ...
Передісторія така. Минулої суботи поїхали з моїм кумом, якого я восени нарешті присадив на коп, шукати поселухі. Їздили, каталися, застрягли, так, що нас лісовоз висмикував, пробували шукати. Нарешті, годин в 5 вечора зупинено біля ріденького ліса при трасі. Швидко перекусили і рушили в ліс. Перший же сигнал в лісі - 5 злотих 1934 року, срібло. Поруч ще одна п'ятірка «легіонерська». До темряви виходжував навколо, знайшов ще 1 крейцер 1812.
Поїхали, але весь тиждень мене туди як магнітом тягнуло. Ледве дочекався суботи.
Сьогодні знову поїхали в той же лісок. Вночі насипало трохи снігу і в лісі було дуже красиво, тільки я дуже довго не міг знайти місця, де копав свої злоті, більше години лазив поки знайшов, понишпорив колом, пошурфив, але монет більше не було.
Пішов змійкою гуляти лісом, пішли кришки від горілки, шматки свинцю від аккамулятора. Ну, думаю, пролетіли, треба переїжджати, йду до машини. Раптом сигнал, копаю - монета. Дрібна, начебто боратинки, проводжу котушкою - ще дзвенить - викопую заліпуху з семи дрібних монет. Поруч знову дзвенить - знову заліпуха. Поруч ще і ще заліпухі по три-п'ять монет і одиночні монети. Всі мідь. Думаю - гаманець. Кричу на весь ліс - кличу камрадів. Поки вони підтягуються, я витягаю монети одну за іншою. Збереглися вони погано, але кількість радує.
Підтягуються камради, нарізають кола, їм теж пруть монети, радіус розширюється. Але все дрібна мідь - боратинки і гроши з якимось товстим мордатим королем - забув як його звуть.
Стабильний сигнал під корінням дерева - копаю - вивалюється маленький розбитий горщик із зеленими монетами. Радію як дитина ... Тільки не стрибаю, але кричу, щоб фоткати і дзвонили всім, хто з нами не поїхав.
Всі монети мідні, більшість - боратінок, але зате зелені  й у горщику. Перший горщик.
Тверезим розумом розумію, що 2 срібні монети по 5 злотих, напевно коштують більше ніж весь мій горщик, але ж не у вартості справа, а в самому факті знаходження горщика ... Я до цього горщика сім років йшов!




Блондинка в кедах

Вітаю!!!
Гарна лопатка монеток  :)

Stinger

Мої вітання!!! Думаю ще не один викопаєш :)

goom


Roy

Meine Ehre heißt Treue

inkognito

Супер! Бажаю більше чудових горщиків!
Resistance is futile

yar-79


yaroslav21

І так  щоб до кінця року,витаю!

anko1980


inkognito

Цитата: anko1980 від 27.03.2014 22:50:40
Чудовий коп! Вітаю!

Краще пізно, ніж ніколи. Останій допис тут був більше року тому :-)
Resistance is futile

226 Гості, 0 Користувачів