Снігопад, дороги...

Автор linuxoid, 15.03.2013 10:51:16

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

Цитуватисимвол українських доріг  ;D

А також дурості (а давай впирдолим більше суміші, щоб 2 рази не їздити), некомпетентності (а чо, машина і більше може взєти), ненажерливості (відкатаєм касу на посипальній суміші, ремонті морально застарілої техніки, що жере стільки енергоносіїв - же за сезон її експлуатації на зекономлені кошти можна буде придбати нову закордонну енергоефективну одиницю, а далі вже економити реально)

ЦитуватиДо комунальників, дійсно немає претензій

Дивно, а у мене є. Це мені, чи нам разом треба виходити на розчищання доріг? Чи, можливо, про це хтось мав би подбати - наприклад люди, котрі за це гроші (und нехилі відкати) отримують. Як вони це зроблять - не моя проблема, цікавий лише результат. Згадай своє добирання на роботу у пятницю, а потому скажи чесно,  що не має у цьому вини комуАнальщини нашої?

З.І. Минулого року мав серію розмов із чиновниками зі міськО- та обл- ради у рамках проекту-Х (GPS-моніторинг), спроби втілення котрого ми недавно бачили у Львові на прикладі електротранспорту. Я можу помилятись - мова йшла про Івано-Франківську чи Тернопільську області: опісля того, як там вчепили GPS на комунальні машинки - продуктивність роботи катастрофічно виросла. В рази. Зрозуміло, що самого GPS як показала практика було мало - треба було виробити механізми контролю та покарання за невиконання. Зараз там в процесі така сама хрень на швидку допомогу.
Resistance is futile

linuxoid

Мені пощатило застрягнути на 5 годин в заторі, хоча вся дорога зі Львова зайняла більше 10-ти годин, а пощастило, бо дехто стояв 16-20 годин..
Однією з причин таких ситуацій є банальна невихованість і байдужість окремих водіїв. Причиною затору на трасі Львів-Ковель на ділянці між Великим Мостами і Сільцем був не так перемет, як бажання об'їхати застрягшого, що йшов попереду, як результат обгонщик застрягає на зустрічній, а за ним ще з десяток таких самих "розумників", в релузультаті ситуація стає патовою і техніці (котра була на трасі, між іншим) замість розчиски доріг довелось витягувати з затору автівки, щоб звільнити смугу. Після 10-ти годин стояння з допомогою важкої техніки та небайдежих водіїв і пасажирів автобусів автобуси вдалось витягти і провести через затор, пізніше пускали легковики, а вантажівки поїхати вже надранок і пізніше. Були "спішуни та нагляки", що вклинювались між автобуси, щоб поскорше витягти свої зади за затору, один заважав витягти автобус, бо надто близько до нього під'їжджав.

П.С. Слід віддати належне позитивному настрою застрягших та атмосфері взаємопомочі, вміємо ж єднатись, коли припече.
П.С2. Одвічна в нас проблема - це дурні й дороги, така вже в нас ментальність, мабуть..

Roy

Meine Ehre heißt Treue

Synoptyk

вул. Тарнавського. 16.03.13 біля 10:00 год.
...Бо ж тепер вона знала, куди йде, і казала сама собі: "Поспішати не варто. Колись усі там будемо."
А.Мілн, "Вінні-Пух та його друзі", пригода 16.

Stinger


Peter_kop

Мінуси снігопаду, дороги ранком були жахливі.

yaroslav21

Як організувати звернення до очільників міста та області?
З вимогами:
1.Оприлюднити інформацію про відремонтовані ділянки доріг у Львові та області за 2012р.
2.Суми освоєнних коштів на ремонт.
3.Відповідальних осіб.

Відповідно і співставити отриману інформацію з реальним станом шляхів.
Як це правильно зробити,можливо звернутись до журналістів? ху кен хелп?

Drusja

Тільки в нас на Україні.

>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Golem

Їхав в суботу ан Плай і назад. Дорога була почищена, всюди можна було проїхати. так що не все так зле. Навіть в Штатах під час снігопаду всі стоять в пробках бо неможливо ефективно боротися зі снігом коли він падає і дме вітер.



Правда в суботу вранці бачив багато рагулів які покидали свої жовті маршрутки депопало, тобто де вчора застрягли і вони всім заважали. Тобто дорога була прочищена вже але транспортв се ірвно стояв бо не було водіїв.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Driver

Як приємно в спекотні дні літа згадати дику прохолоду березня :)
Цей самотній трамвайчик не встиг добратися в депо. Зустрів його біля політеху в 6:00 ранку, в ньому грілися водій і ше двоє працівників електротрансу.


Одінь окуляри з фіолєтовим шклом так легше стіну пробивати чолом.

238 Гості, 1 Користувач