Залишки жертв НКВС в церкві на Кривоноса

Автор Golem, 12.08.2009 10:20:53

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Дуже цікаву думку прислав мені один зі знайомих хто вчиться в тому закладі. Він також був в тих підвалах і має троха інше бачення:

"
Друже, вони щось ховають. По-перше, я ще раніше чув, що храм був добудований на початку століття і кістки не можуть бути ранішими ніж 1905-1920 рік. По-друге, свідчення, що це монахи не реальне, я там бачив залишки багатьох дітей, навіть немовлят. По-третє, на власні очі бачив принаймні два проломи в черепах. По-четверте, я чув специфічний запах, і хоч я і не патологоанатом, але розумію, що такого не може бути в кісток, яким 250 років. По-п'яте, деякі кістки торчали з бетону, це можна побачити і зараз. Це може би нічого не говорило, якщо бетон, як будматеріал широкого застосування почав використовуватися у 20-х роках ХХ століття. Я переконаний, що це люди, які бачили 20 століття. Ці люди щось приховують.
"
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

  Цікава думка, навіть дуже. Що ж вони можуть там ховати?
Resistance is futile

atlas1975

Своє криваве минуле, - поміж іншим; чимало "людей", які очолювали правоохронні структури тих часів, залишили після себе не тільки купи трупів, але й зграйки своїх дітей та вихованців, які продовжують їх службу, і можливо вони ретельно знищують сліди діяльності своїх "метрів" (франц.)... В міліції, як правило, чесним можна бути лише до певного рівня звання, - з переходом до рангу вищих офіцерів, дуже часто система ставить важкий вибір, в разі незгоди з ним, - або підстава, або передчасний вихід на пенсію... Чесних та добрих людей на цьому світі не бракує, але завжди перше кидається у вічі труд їх антиподів...

245 Гості, 1 Користувач