Стрий, промзона

Автор Bottlehunter, 09.04.2013 19:38:45

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter



Малис-мо приємність з Цезаром оглянути на початку березня кілька об'єктів в одному з моїх найулюбленіших міст - Стрию. Фотки робив-ім на китайський телефон, тому потім мусив застосовувати функцію "зробити всьо файно" в Пікасі. Тому прошу сильно не плюватися на якість, дикі кольори та шум присутні на кожній знимці. Зате є прив'язка до карт Гугла, а то плюс.

Кому цікаво, весь альбом лежить отут.

Приблизне розташування об'єктів.

Спочатку пройшлися по цвинтарі, поробили фото, подивилися на старі гробівці. Як буде Цезарова на то воля, то фотки з'являться з часом
в темі про цвинтарі. Далі по колії пішли в напрямку великої круглої вежі, що маячила на горизонті.







Елекетрична підстанція заводу Ковальсько-пресового обладнання. Ми знайшли дірку в огорожі і залізли на територію. Цехи заводу на мапі позначені як закинуті, але за парканом стоїть різна техніка, все ніби в бойовому стані. Десь неподалік гавкали пси. Охорони не було видно, але ми вирішили не ризикувати, хоча драбинка на дах величезного цеху щиро запрошувала... Прошвирнулися швидко по території і через паркан перелізли назовні, знову на рельси. І пішли далі.







Нарешті дійшли до замерзлого ставка. На тому боці маячила водонапірна вежа. Щире бажання вилізти наверх не здійснилося, всі металеві сходинки зсередини випиляні. Нагорі сидів крук і цілився нагидити на Цезаря, поки він фоткав башту зсередини. Це був початок території колишнього м'ясокомбінату.





В розвалених цехах нічого доброго не виявилося, хіба цегла і дірки зверху, через котрі лилася тала вода. Площа велика, а лазити там бажання ніякого. Залишалося тільки шукати вихід на дах.





Виходи зі сходів замуровані, але вдалося знайти вентиляцію і драбину. На даху класно, можна перекусити ковбасою, що за збігом обставин була зроблена за 300 метрів звідси, і позирити довкола.







На даху сусіднього цеху зробився цілий ліс, з деревами, кущами, мохом і невеличкими озецями. А ще там бігала зграйка безхатніх собак. А це завод "Леоні", де виробляють електроустаткування для автомобілів.



Гуляємо всередині адмінбудівлі











Пройшли трохи далі. І через незапальну діру влізли в покинуту їдальню заводу Ковальсько-пресового обладнання.

Тру-ліхтарі біля забитої дошками прохідної.




Всередині трохи підтоплено, але трапляється багато артефактів. Ми, яко справжні урбан-експлорери, все залишили на своїх місцях. Навіть величезний баняк для замісу тіста))) Мені їдальня нагадала "Барву" в Франківську.













Оце і все поки. Фоток багато не закидаю, зважаючи на їхню погану якість. Може Цезар чимось підсобить згодом.
Обговорення тут.
Най жиє Гуцулія!

222 Гості, 0 Користувачів