SAS. Планета

Автор inkognito, 12.08.2009 11:40:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

    Рився я шойно в неті на предмет супутникового зображення околиць Червонограду - і на надибав на чудову програму (халявну), що ся кличе SAS.Планета. То є таке саме як Google Earth, але може працювати не тілько з Гуглом - а ще із великою купою подібних сервісів наприклад від Yahoo, Microsoft, NASA, Yandex, Kosmosnimki.ru тощо. Дуже зручно працювати - не треба шаритись по купі сервісів та сайтів - просто вибрав джерело та завантажив карту, при потребі перемкнувся на інше джерело (а може там є карти із більшою роздільною здатністю?), працює як із растром, так і з векторною графікою ітд ітп. Одним словом юзайте - єдиний недолік --> у москалії зроблена, тому си викачав англійську версію  :)

   P.S. Як поставите собі цей софт - не забутьде переключити джерело карт із Сache (Alt+C) по дефолту на Internet (Alt+I) чи на Internet+Cache (Alt+B). Для тих хто ненавидит клавіатуру - усе це саме можна зробити щуром у меню Source  :). Ще троха правіше на панелі інструментів є вибір джерела карт - всяких там мікрософтів, гуглів ітд ітп.

Resistance is futile

YserL

Супер прога. Працює без інсталяції. Єдине що генштабівок України немає, тільки Іраку і це якісь куски. Плюс від мене.

inkognito

Красненько дякую! Радий, що ти вже з'явився!
Resistance is futile

goom

не виходить встановити, пише що не вдалось запустити приложеніє бо IJL15.DLL не було знайдено, шо то може бути?

Gulya

=)  зараз будем пробувати поставити))   і  будем дізнаватися  шо то таке=)) :P
Because It's There

inkognito

   IJL15.DLL здається відповідає за JPEG-компресію зображень. Забий в гуглі IJL15.DLL, викине купу  посилань де можна це файло завантажити. Після чого копіюєш його у папку %WINDIR%\System32 якщо у тебе 32-бітна х86 система або у папку %WINDIR%\SysWoW64 (якшо ти неЩАСЛИВИЙ власник 64-бітної системи). %WINDIR%=це шлях до папки де в тебе встановлена вінда, у більшості випадків C:\WINDOWS\ Почому мусиш запустити команду "regsvr32 IJL15.DLL" через Start-->Run (Пуск-->Выполнить) чи з консолі. Команда зареєструє DLL-ку в системі. Усе, пробуй запускати софт.
Resistance is futile

Drusja

Цитата: YserL від 22.08.2009 19:32:33
Супер прога. Працює без інсталяції. Єдине що генштабівок України немає, тільки Іраку і це якісь куски. Плюс від мене.

Генштабівки України мене теж дуже цікавили і особливо можливість загнати їх у таку програму як MapNav, тому потратив величезну купу часу і нервів але все ж таки добавив генштаб України у SAS.Планету наразі в масштабі: від 1:1 000 000 до 1:100 000 покрита вся територія неньки і 1:50 000 майже всі Карпати.
Правда користуватись можна лише у локальному варіанті тобто як КЕШ.
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Drusja

"З сьогоднішнього для, будь-який охочий, може використати початковий код SAS.Планети для своїх цілей і для блага суспільства, у рамках ліцензії GPLv3."

http://sasgis.ru/2011/09/27/s-segodnyashnego-dlya-sas-planeta-stanovitsya-svobodnym-po/
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

219 Гості, 0 Користувачів