Влітку цього року поцупили старого польського люка на Тарнавського біля №№20-22. Тижня два був просто отвір (колодязь), потім заклали саморобним дерев'яним щитом. Подзвонив на 1580, повідомлення прийняли. Далі буде...
Нічого далі не буде.В обід подзвонив якийсь чоловік та почав запевнювати, що комунальні служби про цей люк знають і що не факт, що колодязь, який закриває саморобний дерев'яний щит є каналізаційним (хоча я повідомляв лише про люк). Десь біля 17:30 подзвонили з Личаківської райдержадміністрації...Поскаржилися на бомжів, пообіцяли як тільки ...так і зразу все буде зроблено (просто бракує коштів) от тільки "заберіть" Ваше повідомлення.
"Ну мені здавалось, що в світлі останніх сумних подій у Місті повинно щось змінюватися на краще". Чиновник радісно погодився і навіть натякнув, що моє повідомлення на 1580 він може зняти і самотужки, "але якщо подзвонять з Міста скажіть, що Ви відкликаєте повідомлення, тим більше, що щит знаходиться на газоні, а не на пішохідній частині вулиці. "
Я так і не второпав...ну що з того, що я відкличу своє повідомлення...дерев'яний саморобно-збитий з дошок щит перестане існувати?
Дивакуваті
люди ці чиновники з Личаківської райдержадміністраціїї, а може вони зовсім і не.