Замовляємо фірмові футболки Експлорера

Автор Golem, 21.08.2009 21:05:29

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 2 Гості дивляться цю тему.

Golem

Досить багато було розмов про те, якою має бути футболка Експлореру. Консенсусу так і не дійшли. Кожному подобалася якась своя. Тим не менше, трафарет Експлорера запропонований YserL викликав загальне одобрення і схвалення. Подобався він і мені. Тому на його основі я вирішив надрукувати собі футболку. Получилося, я вважаю, досить незле. Спереду напис, ззаду слоган, на лівому рукаві адреса сайту, на правому - нікнейм, шоб при зустрічі не було дурних питань "А ти хто на форумі?" Жовтий колір троха оживив написи.

Хто хоче мати таку саму - записуйтеся! Також вкажіть точне написання нікнейму та розмір. Щодо розміру, той шо на мені - М. Більша L, менша S. Ну і як на мене - то М-ка з тих китайських, тобто вліз 1:1. Більший за мене хлоп не влізе точно. Майте це на увазі при виборі розміру.

Ціна разом з футболкою - 60 грн. Якість хороша, футболку "Смерть Москалям" виробництва Константи Код ношу по горах вже з 2006 року. Оплата після отримання + пиво.
Дігери всіх країн єднайтеся!

zelja


Golem

Твоя і Інкогніто резервації в силі? Напишіть розміри.
Дігери всіх країн єднайтеся!

zelja


inkognito

  + красненько дякую! Я би просив 2 футболки, єдну М-ку, другу - L-ку. Нік звісно як на сайті "Inkognito" (хоча правильно "Incognito", але мав правильне написання в єдному місці). Пліз нік на рукаві якшо можна в такому самому стилі як в тебе - різного кольору букви, перша велика - наступні маленькі.

   P.S. Відносно спини: якщо є можливість - то пропоную засунути знак "&" під Explore, над Around - в районі літер "Х" зверху та "R" знизу, помаранчевого кольору.
Resistance is futile

zelja

Згіден з інкогніто нік підтверджую мені такий самий )))

Golem

А який нік на тій шо  М-ка(для дружини, як я зрозумів)?

З & нема питань. Корел все витримає.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

  ти знаєш = супер-ідея (я думав взяти для себе дві різного розміру, а скотина за жону забув). Най М-ка буде "Romashka", а L-ка "Inkognito". Дякую!
Resistance is futile

Dark Wind

З радістю придбав би 1 самого більшого розміру ХХХL вроді))

inkognito

  Краяни, Golem як завжди постарався для нас! Пишіть пліз надалі конкретику, розмір-нік-кількість. По собі знаю, як потому тєжко все докупи звести не забувши побажання кожного!
Resistance is futile

Akella

ну і я заб"ю одну,нік пишеться так само як і на форумі))))розмір-то завтра перерию ворохи одягу і подивлюсь чого більше,місцями підходить емка,місцями-елька,я хоч і худий,проте високий,і через це трабли з розміром одягу маю))
Akell me nice!

Golem

До Дарк Вінд:

Не знаю як в них на рахунок з ХХХХХ...ХХХL футболками :). Яку мінімально можна брати? Також як варіант, можеш сам купити собі футболку по розміру, а вони тіко нанесуть написи. Ціна, відповідно, буде менша на вартість футболки.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

  Сьогодні розпакував футболку подаровану на конференції ERC по Сisco. Made in PRC (People's Republic of China), розмір - L-ка. Сидит на мені супер, яко рідна (прямо як берці від Akella  :) ). Так шо усім хто мене на очі бачив - можете прикинути свій розмір відносно Golem'а (M) та вашого покірного слуги (L).
Resistance is futile

Akella

тоді скоріш за все мені підійде м-ка,тре тіко уточнити який в Голема зріст))
Akell me nice!

Golem

Ріст в мене 1.75м, як бач з фотки - футболка саме по пояс, для переодівання на пляжі в Ялті не дуже підійде. :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

Akella

то тре значить буде зустрітись з тобов і твою приміряти,бо в мене ріст 1,87 м))просто не хочу лохануцця,взять м-ку і ходити з привідкритим пузом чи взяти л-ку яка по довжині буде норм,але обвисатиме як в репера-недоноска)))
Akell me nice!

Gulya

=)))  будь ласка L- ку, нік Gulya> якшо можна то НІК  червоними  літерами одного Кольору :))
Because It's There

inkognito

Resistance is futile

Skip

я б теж від такої штуки не відмовився ) розмір М, нік так само як на форумі Skip, літера k - жовтого кольору


inkognito

  Вчора троха хляли горіляки з Golem'ом, Gor_qkop'ом, Yuriy'єм, Yar-79 та іншими колєгами. Golem якраз був у свіжонадрукованій футболці - і я вам скажу вийшло просто СУПЕР. Must Have!
Resistance is futile

210 Гості, 0 Користувачів