Закинута база відпочинку недалеко від Львова

Автор Bottlehunter, 07.11.2013 20:43:07

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Отак деколи буває - йдеш собі, йдеш, полями, лісами і селами. Аж раптом помічаєш, що просто в полі при дорозі виросли туї. І вишикувалися в два рядочки.



Приводить ця рівна асфальтована доріжка просто до закинутих споруд - чи то бази відпочинку, чи профілакторію чи чогось такого. На жаль, мені не вдалося знайти жодної інфи про минуле цього закладу. Комплекс невисоких будівель був розміщений в затишній улуговині, оточений лісом, поруч є невелике озерце. Тут дуже затишно, зовсім немає сміття - ідеальне. як на мене місце для пікніка. Щоб зберегти це місце в такому стані і надалі, навмисне не вказую точне його розташування. Кому треба, той і сам знайде  ;) А кому дуже треба, пишіть в приват.

Розвалена будівля при вході. Нічого цікавого всередині.



Вентиляція, йде з колодця, дуже схожого на теплотрасу. Ці невисокі підземні ходи розгалужуються під всією територією. Металевих люків, зрозуміло, немає.





Всюди на території хвойні дерева. Від цього в повітрі відчувається приємний свіжий запах, а цементні доріжки та сходи засипані сухими жовтими голками.



Перша будівля, що тут було раніше, важко вже сказати. Ніяких артефактів, що могли б мати хоч якусь інформативну цінність, ми всередині не виявили. Можливо, це був медпункт. А може якась канцелярія.



Маленький іграшковий ведмедик позбувся своїх маленьких іграшкових нутрощів. Чисто тобі постер для фільму жахів. Іграшкового, звісно.





Доріжка до озера



І саме озеро. Мені неймовірно сподобалося. Тут дуже тихо і спокійно. А ще тут водиться риба.





Перекусили трохи - і вйо далі. Житлові корпуси. Можна навіть вилізти на дах по драбині, що була перероблена кимось із дверей.











Всередині спальних корпусів нічого цікавого. Тільки здутий від вологи паркет, рештки нехитрих фанерних меблів та різний мотлох. Весь метал акуратно випиляний.
А от в колишній їдальні вдалося побачити трохи більше.

Вхід в підвал знадвору. Всередині дуже вогко, під ногами струхлявілі дошки.



Олдскульні фляшки з-під кефіру





Колода для м'яса



Наверху була колись їдальня. Схоже, що тут нещодавно була пожежа. від чого пластмасова стеля поплавилася, а стіни почорніли.







Йдемо додому.



По дорозі побачили ще автентичний морський контейнер, що хтось собі дістав до хазяйства.

Посилання на альбом, де більше фото.
Обговорення.



Най жиє Гуцулія!

Wolff


Wolff


Wolff


ІНТРОВЕРТ 997

Тут могла бути ваша реклама...

Wolff

Село  Бродки. Львівська обл. як на Миколаїв. (під лісом за селом).

232 Гості, 0 Користувачів