Кам'янка-Бузька, ВЧ (Обговорення)

Автор Bottlehunter, 19.11.2013 17:59:09

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Най жиє Гуцулія!

inkognito

Зачод! Хоча то не автентичний Spectrum Пана Клайва Сінклера, а вже йго вітчизняно допиляний варіант, що сі звав Pentagon. До-речі, як би хто не знав про львівське, зокрема Львівсько-Політехнічне коріння Spectrum'у  - то прошу читати тут. Для тру чуваків є вотово ,тово і ше купа в мережі, онлайн та офлайн.
   Місце дуже добре знаю, вже не годен навіть перелічити кілько раз я в Батятичі (читай К-Б) їздив, ВЧ була на той час доволі живою. Із сторони автобусної станції за парканом проглядались гарні насипи (здаєтьсі), як зараз можу думати - могли бути схожі на ті, що мона видіти на закинутих військоих аеродромах типу Черлян.
    А ше недалеко було Ц-300 та Ц-200
Resistance is futile

Bottlehunter

Ми насипів не виділи, не добралися до них. Але дуже хочу в ті краї вернутися, зокрема і заради інших військових місцин.
Най жиє Гуцулія!

McLaut

Як вже згадувалося у Камянці-Бузькій, а точніше в лісі поблизу села Забужжя (К-Б міська рада), є авіаційний полігон (т. був). Там часто знаходять снаряди. До слова: декілька років тому дідулька приволік з лісу кусок залізяки і лишив на подвір'ї. Купка малих вирішила справити останній дзвінок в школі і почали палити, снаряд вибухнув один з осколків попав в живіт 7-річному хлопчикові. Хлопчика нема...

Bottlehunter

Я про полігон написав кілька слів отуво: http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,788.20.html

Може знаєш щось трохи більше про це місце? Військові на КПП розповідали, що зараз полігон розміновують. Колись, за їх словами, мішенями на полігоні слугували справжні танки та гелікоптери. А ще мішені (зовні схожі на ті ж танки та гвинтокрили) деколи робили солдати з усіляких дощок.
Най жиє Гуцулія!

McLaut

Про мішені не чув. Про щось особливе сказати не можу, оскільки сам добре не обізнаний. Правда я сам із тих країв і при потребі міг би вивідати потрібну інформацію.

393 Гості, 0 Користувачів