Мапи Львова 1970-1980 років

Автор tptlja, 29.12.2013 00:20:39

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

tptlja

Доброго дня! Цікавлять мапи міста з назвами вулиць 1970-1980-х років. В інтернеті такі мапи не віднайшов...
Якщо у когось є, прошу відсканувати та розташуйте в цій темі.

still


tptlja

Дякую! Таку раніше бачив. Але мапа має недоліки - річки не підписані, залізниці не позначені,мікрорайони не підписані, не весь Львів відображено. Які ще є мапи?

Synoptyk

Ось щойно прочитав...

Сьогодні, 24 червня, львівським журналістам показали перший том «Атласу українських історичних міст», присвячений культурній столиці України – місту Львову. Видання побачило світ в рамках масштабного міжнародного проекту і стало 503-м атласом європейських міст.
.
"Крім того, в атласі є перша українська карта початку ХХ ст, видана «Просвітою». Також на увагу заслуговує німецька окупаційна карта (часів Другої світової війни, – ред.). Виконана досить детально, очевидно, за допомогою аерофотозйомки», – розповів Мирон Капраль.

Третя частина картографічного проекту включає карти-реконструкції, які зроблені науковцями на сучасній топографічній основі. Це, зокрема, карта оборонних укріплень Львова XIII-XIX ст. Остання карта – карта просторового розвитку міста, яка показує, як територіально розвивався Львів від заснування, як він розрісся у польський та австрійський періоди, змінив межі у радянський час."


http://zik.ua/ua/news/2014/06/24/pobachyv_cvit_masshtabnyy_atlas_pro_lviv_zi_shpygunskoyu_kartoyu_ta_pershym_kadastrom_500188
.
...Бо ж тепер вона знала, куди йде, і казала сама собі: "Поспішати не варто. Колись усі там будемо."
А.Мілн, "Вінні-Пух та його друзі", пригода 16.

268 Гості, 0 Користувачів