Військовий аеродром біля м.Стрий

Автор Driver, 08.01.2014 13:06:51

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Driver

За звіт +, місцина дійсно гарна (прикарпаття). А ковбаски в плани! (можна навіть на снігу, поки все не здестроїли).

Основна тема
Одінь окуляри з фіолєтовим шклом так легше стіну пробивати чолом.

Romchick

Всім дякую за компанію і чудесно проведений час.

На Ютубі є гарні ролики про систему ППО БУК



і коментар до відео (мовою оригіналу):
ЦитуватиЗенитный ракетный комплекс «Бук-М1» был принят на вооружение ПВО Сухопутных войск в 1983 г. В Украине ЗРК «Бук-М1» входят в состав Воздушных Сил. Ремонт проводится на мощностях Балаклейского завода «Укроборонпрома». В системе противовоздушной обороны страны ЗРК «Бук-М1» применяются для защиты войск, войсковых объектов, важных административно-промышленных центров. Но после более чем двадцати лет службы все дивизионы украинских «Буков» требуют ремонта. В 2007 г. Украина продала Грузии один из дивизионов ЗРК «Бук-М1». Перед продажей он был выведен из состава Стрыйского полка.

Можливо це пояснює чому локатори не оберталися і деякі були схожими на пофарбовану фанеру.

inkognito

ЦитуватиМожливо це пояснює чому локатори не оберталися і деякі були схожими на пофарбовану фанеру.

Ну якщо захищати нічого, то нафіг їм крутитись - хіба як електроенергію даремно палити. На пофарбовану фанеру воно дійсно схоже, але мабуть так не є - поглянь на знимку на ВіКі. Дякую за компанію!
Resistance is futile

:-)

Ті конструкції гірляндоподібні - то є для радіоперешкод.
Декольтем своїм мене манила.

Bodya1508

Привіт всім ;) Ходять такі чутки що ніби колись біля аеродрому зробили дуже велику яму у яку скидували різні відходи а також розрізали літаки і кидали туди. Може хтось чув, щось знає. Напишіть або в приват або в темі. Дякую.

SHELTER

Цитата: Bogdan від 03.01.2010 18:24:17
Військовий аеродром біля м.Стрий   майже демонтований.Ракетних шахт там нема і не було, шахти знаходятся  в  лісі між с. Голобутіи та с. Гаї. Я там  часто бував коли вивезли ракети,до того обєкт охоронявся.
Ахахаха...Як це нема і небуло, я сьогодні був там!!!
Все там є, здоровенні ракетні шахти як 9поверховий будинок, правда затоплена до половини.
Сьогодні попробую створити звіт про нашу прогулянку!

Цитата: oleg_ від 30.09.2012 13:32:31
Моя бабця в 60-ті роки була на стажуванні в Стрию. Повідала вона мені те що дуже часто вночі (та й удень бувало) весь Стрий дрижав від літаків у підземному аеродромі. До речі ті підземні коливання були саме підземні, тому що ніякого шуму не було.
Я звичайно ж вибачаюсь але підземної парковки тамка нема то гул стояв від ракет які летіли із шахт що в лісу(був тамка але координатів нескажу незнаю!)
Не стій не стій стрибай_не стій стрибай)))

linuxoid

Цитата: SHELTER від 01.03.2014 21:09:31
Я звичайно ж вибачаюсь але підземної парковки тамка нема то гул стояв від ракет які летіли із шахт що в лісу(був тамка але координатів нескажу незнаю!)

Запуск ракет в невійськовий час можливий лише на полігонах відповідних до класу ракет. Для ракет типу Р-12 чи еквівалентних, що розміщувались на території України, навчальні пуски можливі лише в Росії та Узбекістані, це пов'язано з зоною безпеки на випадок аварійного пуску. В наших шахтах ракети знаходились на бойовому чергуванні і жодна ніколи не стартувала.

П.С. Почитай або спитай в вчительки де і коли треба вживати коми і вживай їх, приємніше буде читати.

:-)

Хтось знову напрошується  на демотиватор. Але певне його знову видалять як і попередній. Хоча і попередній у мене наявний.

Звалище робити із таки цінних в Соцтаборі металів біля аеродрому було б безглуздо. Та й різати там ЛА теж без сенсу. для того є інші місця. То все байки.
Декольтем своїм мене манила.

inkognito

Нині via Rufus:
http://zik.ua/ua/news/2014/03/13/gromada_stryya_zaklykaie_ne_ruynuvaty_zlitnu_smugu_kolyshnogo_viyskovogo_aeroportu_lviv2_470048

З.І. Соррі за некрасиве посилання (з телехфону), завтра глянц наведу.
Resistance is futile

harman

я з тернопільщини, хотів би навідадись туди. коли будете туди їхати???

Віктор

Цитата: Bodya1508 від 09.02.2014 21:18:18
Привіт всім ;) Ходять такі чутки що ніби колись біля аеродрому зробили дуже велику яму у яку скидували різні відходи а також розрізали літаки і кидали туди. Може хтось чув, щось знає. Напишіть або в приват або в темі. Дякую.


Ем мабуть мається на увазі ракетна шахта, якої вже не існує вона закопана

323 Гості, 0 Користувачів