Святкування п'ятої річниці форуму

Автор Roy, 15.01.2014 11:39:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Маю велику честь та приємність запросити всіх учасників, читачів та просто небайдужих до подорожей та активного проведення вільного часу людей на святкування п'ятої річниці Explorer.lviv.ua

Дата: субота, 10 травня 2014 року, 15:00

Місце: околиці м. Винники, ліс біля широко відомого у вузьких колах закинутого бункеру. Схема добирання

Хто запрошується: абсолютно всі люди, яким не байдужа тематика форуму. Головна мета наших щорічних зустрічей - побачити старих друзів, познайомитися з новими, обмінятися враженнями за рік та помірятися... досвідом ;) Тому - не вагаючись - приходьте самі та приводьте друзів. Буде весело!

Що з собою брати: все, що, на вашу думку, може стати у пригоді на пікніку. Хто захоче (а таких, думаю, буде достатньо), залишатиметься на afterparty з ночівлею в лісі. Тому в пригоді стануть намети, каремати та спальники.

Щодо харчів: буде бочка пива від адміністрації та смачний сюрприз, приготований на вогні. Крім того, кожен бере з собою чогось смачного, щоб не лишитися голодному та пригостити друзів.

Дрес-код: фірмові футболки Експлорера та/або різноманітна експлорерська атрибутика: Л-1, бахіли, каски, ліхтарі, камуфляж і т.п.

Якщо погода видастся вкрай поганою, пікнік перенесемо на тиждень вперед.

Конструктивні пропозиції та креативні ідеї вітаються! Зустрінемося на святкуванні!

Най жиє Гуцулія!

Roy

+1 на святкування, пох де, хоч в Полтві ;D

Єдине, варто з собою прихопити щось від кровосісних тварєй, жеби не псували свята.
Meine Ehre heißt Treue

inkognito

Дякую Стефко, же взяв Пан ініціятиву в цій направду справі нелегкій. Звісно всяко приєднуюсь незалежно від погодніх умов(є де дупу сховати у разі кАкАклізьмів).Go!
Resistance is futile

Marichka


Dexter


Fozi

Клас!Я за, +1!Буде дощик, візмлю плащ-накидку))
Edge of a Revolution!!!

YserL


Romchick


Bottlehunter

Часу залишається все менше. Нещодавно були біля бункерів, знайшли гарне місце, де можна буде розміститися самим і недалечко розбити наметовий табір.

Приблизно отут http://old.wikimapia.org/#lat=49.824894&lon=24.1235941&z=17&l=37&m=b

Постараюся найближчими днями описати як дістатися туди і намалювати схематичну карту.  За потреби також намалюємо фарбою стрілки на асфальті по дорозі, щоб вже точно не зблудити)))

Відписуйтеся, будь ласка, хто точно буде, щоб ми знали кілько пива замовляти. Дуже хотілося би побачити на святкуванні всіх "старожилів" форуму.

Також потрібен казан літрів на 10. Повернемо чистий та непорожній)
Най жиє Гуцулія!

Roy

Meine Ehre heißt Treue

Lesyk


inkognito

Resistance is futile

Stinger

+1 буду :) На рахунок місця, там місцеві будуть дошкуляти, бувщі вояки та кегебешнікі, хати поруч, сто пудово викличуть ментів, як вже було, на мою думку варто заглибитись в ліс, щоби не світитись.

Bottlehunter

Цитата: stinger від 01.05.2014 19:55:32
+1 буду :) На рахунок місця, там місцеві будуть дошкуляти, бувщі вояки та кегебешнікі, хати поруч, сто пудово викличуть ментів, як вже було, на мою думку варто заглибитись в ліс, щоби не світитись.

Місце заховане в лісі, нас не мало би бути чути в найближчих будинках.
Най жиє Гуцулія!

Stinger

ага, як не було чути на ЗКП  ;D

Lesyk

Цитата: stinger від 01.05.2014 19:55:32
На рахунок місця, там місцеві будуть дошкуляти, бувщі вояки та кегебешнікі, хати поруч, сто пудово викличуть ментів, як вже було, на мою думку варто заглибитись в ліс, щоби не світитись.

Там віддалено добряче + ближче до хат є пара місць шашличних - стопудово хтось буде, в разі чого всі претензії будуть до них)

Bottlehunter



Всім привіт!

Ситуація в країні, на жаль, залишається дуже напруженою і багато в чому незрозумілою, кожного дня гинуть люди. Саме тому ми вирішили не святкувати річницю форуму, а провести натомість Зустріч учасників Explorer.lviv.ua. Матимемо змогу познайомитися, обговорити напрямки подальшого розвитку форуму та спільноти, поділитися досвідом. Обійдемося цього разу без надмірних веселощів, надмірного алкоголю, музики.

Отже, 10 травня 2014р., субота, 15:00 зустрічаємося біля закинутого бункеру звязку у Винниківському лісі (Посилання на Вікімапію)

Як дістатися:

До Винник можна доїхати маршрутками №№ 5А, 36, 40. Можливо, є ще якісь, але я про них не знаю. Виходимо з маршрутки біля Тютюнової фабрики у Винниках. Звертаємо на вул. Івасюка, з правої сторони якої розташований ринок та супермаркет "Барвінок". Дорога йде весь час прямо та вгору, близько 700 метрів. Далі потрібно на перехресті повернути наліво, на вул. Лісну. З обох боків розташовані великі котеджі, йти потрібно весь час прямо, приблизно 650 м. В самому кінці вудиця впирається у великі ворота, перед ними потрібно звернути направо. Через 100 м. побачите ось такі білі двоповерхові будиночки, це колишнє військове містечко.



Потрібно звернути наліво і пройти асфальтною доріжкою прямо 300 метрів, спочатку поміж будинків, а потім ще трохи лісом. Прядо перед собою побачите галявину, де стирчить вхід  в бункер (тотально заварений і засипаний, що вбереже від неприємних ситуацій). Галявину потрібно обійти справа і голосно крикнути "Експлорер!". Вітаю, ви на місці.

Ось приблизна карта маршруту:


Най жиє Гуцулія!

Bottlehunter

Плани в силі, погоду синоптики обіцяють добру.

Отже, субота, 15:00, Винниківський ліс.
Най жиє Гуцулія!

inkognito

Смію нагадати, що завтра - все по пляну згідно дописів BottleHunter'a:
   * N літрів пива від Student'a та UnderGround'a;
   * БоГрач performance by Цезар (нині для дійства придбано тру-казан на 20 літрів та ше до-холєри багато чого);
   * N кільо Божественних Ковбасок із тру м'яса, ручної роботи;
   * майстер-кляс від Roy'a та Stinger'а по пошуку кришок від банок до пива, можливості сучасних ультра/бюджетних металошукачів;
   * те саме, що вище, проте за відсутності металошукачів та Stinger'а: основи професійного фотодрочерства
      із використанням бюджетних  full-frame зеркалках класу Canon EOS Mark II/III в умовах жорсткого запалу
       на об'єктах стратегічного та не дуже значення - як не бикувати в трудний момент;
   * нічні посденьки коло вогнища, страшні істоії, купа одреналіну (так, так - неймовірна кількість дописувачів
      зостається на ночівлю, очікуємо усіх);
   * всяческі увесілєнія та купа лулзів;
   * буде власнов персонов сам РУФУС;

     Отож, чекаємо завтра Вас усіх!
     Слава Україні !!!
Resistance is futile

Golem

Я постараюся бути. Не можу обіцяти 100%, так як це більше залежить від однієї маленької і дууууже капризної дівчинки, ніж від мене. Але думаю, шо десь об 15.00-16.00 заскочу велосипедом (жеби мона було кирьнути) у Винники,  і далі поїду назад у Львів, бо на 18-00 мушу бути на Братів Рогатинців з сімєю.
Дігери всіх країн єднайтеся!

373 Гості, 0 Користувачів