Покращення прийшло

Автор YserL, 16.01.2014 15:52:47

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

YserL

У зв'язку із змінами у галузі телекомунцікацій http://watcher.com.ua/2014/01/16/v-ukrayinskomu-interneti-vvely-tsenzuru-sim-karty-za-pasportom-ta-bahato-inshyh-novatsiy-v-novomu-zakoni/
Пропоную:
1. Перевести всі дані на закордонний сервіс.
2. Змінити адресу сайту на ORG зону із реєстрацією за кордоном. Із існуючого зробити редірект.
3. Перехід на HTTPS захищене з'єднаня.
4. Анонімізація акаунтів учасників.

Хто не зрозумів: 1984, СОРМ ...
Читаємо VPN, тунелінг...

Fenriz

- за рух у колоні більше 5 авто без узгодження з ДАІ - позбавлення прав на строк від 1 до 2 років з оплатним вилученням транспортного засобу у його власника чи без такого

- 10 діб арешту за проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій біля житла чи іншого володіння осіб

- виправні роботи до 1 року за наклеп у творі, що публічно демонструється, в засобах масової інформації або в мережі Інтернет.

- до 5 років за блокування будівель чи споруд, що забезпечують діяльність органів державної влади, органів місцевого самоврядування, об'єднань громадян, з метою перешкоджання нормальній роботі підприємств, установ, організацій.

-  15 діб арешту або штраф за участь в акціях у масці, шоломі або з використанням інших засобів чи способів маскування, відкритого вогню  ..., а також участь у такому заході без дозволу органів внутрішніх справ у форменому одязі, що повторює або схожий на формений одяг працівників правоохоронних органів чи військовослужбовців.

- 15 діб арешту  або штраф за встановлення палаток чи звукопопідсилюючої апаратури без дозволу.( дозволу звісно ніхто не даватиме)

- Оператори та провайдери, які здійснюють діяльність у сфері телекомунікацій у виді надання послуг доступу до мережі Інтернет, зобов'язані протягом трьох місяців з дня набрання чинності цим Законом отримати відповідну ліцензію або припинити відповідну діяльність. Вони зобов'язані укладати договори з клієнтами, тобто без паспорта купити  SIM-карту стане неможливо.


- У разі відмови особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, від підписання протоколу, цей факт фіксується поясненнями свідків такої відмови (тобто відкритий шлях до фальшування протоколів)

- до 6 місяців за незаконне збирання, зберігання, використання, поширення конфіденційної інформації про працівника правоохоронного органу, працівника державної виконавчої служби, їх близьких родичів чи членів сім'ї, розповсюдження матеріалів або інформації, що носять явно образливий характер та демонструють зухвалу зневагу до працівника правоохоронного органу чи працівника державної виконавчої служби

- до 2-х років за публічне заперечення чи виправдання злочинів фашизму проти людяності, вчинених у роки Другої світової війни, зокрема злочинів, здійснених організацією "Вафен-СС", підпорядкованими їй структурами, тими, хто боровся проти антигітлерівської коаліції і співробітничали з фашистськими окупантами, а також пропаганда неонацистської ідеології

- штраф від двохсот до вісімсот неоподатковуваних мінімумів  за виготовлення, зберігання з метою збуту чи розповсюдження, а також збут чи розповсюдження екстремістських матеріалів, в тому числі через засоби масової інформації, мережу Інтернет, соціальні інтернет-мережі, використання чи демонстрування екстремістських матеріалів перед масовим зібранням людей, в тому числі на зборах, мітингах, вуличних походах, демонстраціях, публічні висловлювання чи заклики екстремістського характеру, а також фінансування зазначених дій або інше сприяння їх організації чи здійсненню, в тому числі шляхом надання інформаційних послуг, грошових коштів, нерухомості, навчальної, поліграфічної чи матеріально-технічної бази, телефонного, факсимільного чи інших видів зв'язку, за відсутності ознак більш тяжкого злочину

- Здійснення релігійною організацією екстремістської діяльності заборонено". ( На їхню думку, мабуть,  богослужіння на майдані підпадають під цю категорію або укривання жертв побиття за стінами монастиря)

Визначення екстремізму: під екстремістськими матеріалами слід розуміти призначені для оприлюднення документи на паперових, електронних чи будь-яких інших носіях, що містять інформацію екстремістського характеру, тобто закликають, обґрунтовують чи виправдовують необхідність здійснення діяльності щодо планування, організації, підбурювання, підготовки або вчинення дій з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу, посягання на територіальну цілісність, недоторканість, суверенітет держави, насильницького захоплення або утримання влади чи владних повноважень, незаконного втручання в діяльність або перешкоджання законній діяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, інших суб'єктів владних повноважень, виборчих комісій, громадських об'єднань, їх посадових чи службових осіб, закликають, обґрунтовують чи виправдовують необхідність розпалювання соціальної, расової, національної, етнічної, мовної чи релігійної ворожнечі та ненависті, здійснення масових заворушень, порушення громадського порядку, хуліганських дій та актів вандалізму з мотивів соціальної, расової, національної, етнічної, мовної чи релігійної ворожнечі та ненависті, порушення прав, свобод і законних інтересів осіб, в тому числі пряме чи непряме обмеження прав або встановлення прямих чи непрямих привілеїв людини і громадянина за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками, пропаганду виключності, переваги чи неповноцінності людини (соціальної групи)  за ознакою її соціальної, расової, національної, етнічної, мовної, релігійної приналежності або ставлення до релігії."


*Згідно Закону про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян" авторства  вадіка колєсніченка та Закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за заперечення чи виправдання злочинів фашизму. Нагадую, ці "закони" були проголосовані  в "ручному режимі".

http://forko.livejournal.com/213499.html

yaroslav21

Але то люблять всьо за москалями повторяти,в самх в голові гівно.

Golem

Цитата: YserL від 16.01.2014 15:52:47
1. Перевести всі дані на закордонний сервіс.
2. Змінити адресу сайту на ORG зону із реєстрацією за кордоном. Із існуючого зробити редірект.
3. Перехід на HTTPS захищене з'єднаня.
4. Анонімізація акаунтів учасників.

Погоджуюся, що треба переноситися за кордон, - але в далекій перспективі. Це не спішно, якщо ми тільки не збираємося інсталюватися у бомбік Верховної Ради чи копати тунель під Міжгірям.

В Україні багато законів і актів написані, але майже ніхто не слідкує за їх виконанням. Наприклад ПДР. Тому це виглядає як закон для вибіркового правосуддя.

Питання переносу на інший хостінг підіймалося неодноразово чуть не з часу відродження форуму в далекому 2009. Питання, як завжди в добровольцях, які сядуть і все акуратно зроблять.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Stinger

Новозеландська Мега дає 50 гб місця на своєму хостингу безкоштовно 

Bottlehunter

Я теж думаю, що всі ці закони не становлять загрози для нашого сайту. Але рухатися вперед і розвиватися треба, однозначно.

Може ми б на річниці все це обговорили? Маю на увазі подальший розвиток форуму, новий інтерфейс і фічі для БД, новий хостинг. І взагалі, куди рухатися і що робити далі.

Що на це скажете?
Най жиє Гуцулія!

STALKER

Цитата: Bottlehunter від 16.01.2014 20:36:50
Маю на увазі подальший розвиток форуму, новий інтерфейс і фічі для БД, новий хостинг. І взагалі, куди рухатися і що робити далі.

Що на це скажете?
Розвиватися і рухатися далі безумовно треба. Я не шарю звичайно в тих всіх компютерних приколах. Що я точно шарю-то те щоб форум став громадською організацією. Полюбому.

Roy

Так, хостинг надійніший однозначно треба в першу чергу. В нас доречі є ще кошти, можна буде спробувати з амазоном, але ті питання до дядька Ромеля. ;)

А взагалі, нам б сайт зробити матьорий, щоб форум розкутіший став. ;)
Meine Ehre heißt Treue

STALKER

Цитата: Roy від 16.01.2014 21:41:02
А взагалі, нам б сайт зробити матьорий, щоб форум розкутіший став. ;)
Що мається на увазі щоб форум розкутіший став?

yaroslav21

Тут мені здається не проблема лише для сайту,єб..сь воно все конем,дістало.

Roy

Цитата: yaroslav21 від 16.01.2014 21:44:47
Тут мені здається не проблема лише для сайту,єб..сь воно все конем,дістало.

Мовчу. То десь вже поперек горла стало, на той маразм дивитися спокійно...

ЦитуватиЩо мається на увазі щоб форум розкутіший став?

Якісне інформаційне наповнення лягло б на основу сайту, а для форуму більше живого спілкування, в рамках існуючих правил звісно.
Але про це ще рано говорити.
Meine Ehre heißt Treue

STALKER

купа якісних звітів-це потрібно. Може якісь теми непотрібні повидаляти...

Drusja

Я-ч підписав всі 5 законів.  :-X
>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Bottlehunter

Цитата: Roy від 16.01.2014 21:49:03
Якісне інформаційне наповнення лягло б на основу сайту, а для форуму більше живого спілкування, в рамках існуючих правил звісно.
Але про це ще рано говорити.

Не рано. Питання в іншому - хто буде займатися сайтом? Створювати якісний контент? І який з того буде профіт, моральний та матеріальний?
Най жиє Гуцулія!

Roy

Саме тому і рано. :) Допоки не буде сформована чітка мета, чого ми хочемо і пощо нам то треба.
Профіт? Думаю однозначно моральний. І при тому таких змін мають захотіти достатньо людей, щоб зрушитись з місця в цьому напрямку. І які створюватимуть також якісний контент.
Треба то обговорити.
Meine Ehre heißt Treue

:-)

Експлорер в екзилі. Ну чьо, пафосно. ;)
Декольтем своїм мене манила.

RoMeL

На вихідних планую тестити digitalocean
Fruere vita, dum vivis

216 Гості, 0 Користувачів