Underground конвертує предмети ЦО у пиво

Автор ZED, 24.01.2014 00:03:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

ZED

Думаю, не всі знають, що Underground скоро розшириться ще на один зал. У зв'язку із цим вже більш-менш сформувався перелік дуже необхідних нам предметів для інтер'єру. Якщо в когось десь у підвалах лежать непотрібні речі з цього переліку, то ми з радістю приймемо їх у подарунок або обміняємо у пивному еквіваленті ;). Самовивіз також забезпечується. Отже сабжі:
1. Будь-яке настінне електричне обладнання вибухозахищеного виконання (бажано радянської доби). Настінні світильники, монтажні та розподільні щити, коробки, панелі, вимикачі, розетки, лічильники, індикатори, датчики, цілі шафи для електроустаткування, etc. Загалом, будь що в цьому роді, що могло використовуватися на заводах, шахтах, у небезпечних зонах, тощо, але саме із кабельними вводами під трубу/гофру.
До прикладу:



















2. Дерев'яні ящики (бажано) військового призначення: від зброї, боєприпасів, протигазів, обладнання, запчастин до техніки, тощо. Головне, щоб були присутні написи і маркування.









3. Два однакових круглих штурвали від гермодверей, це в ідеалі. А так, може в когось завалялися штурвали від водопровідної чи газової запірної арматури великого діаметру.






4. Все інше та те, чого в нас немає, але дуже би хотілося мати:
гучномовець-рупор, що висів на стовпі


Вуличний блок до радянської сигнализації (стоїть на вікні знизу зображення)


Небаянні протигази та ФПК, наприклад:



Стенд пожежного інвентарю


Елементи ФВУ


А також все ще збираємо патрони, гільзи, знаряди, гранати, зброю, міни, бімби, ракети (звичайно знешкоджені/учбові/ММГ), шоломи, каски, нагороди, медалі, ордени, пряжки, кокарди, шеврони, нашивки та інщі дрібні елементи уніформи, значки; лабораторний посуд та інструменти; саме обладнання та додаткові засоби для сповіщення, евакувації, надання першої допомоги, знезараження, підтримки життєдіяльності, хімічної розвідки, тактики ведення бою, зв'язку, тощо. Таблички, стенди, плакати, та навчальну літературу з усіх цих галузей. Ну і взагалі, все те, що було серійним та відноситься до теми цивільної оборони, могло знаходитися або саме знаходилося у бомбосховищах, штабах ЦО, військових частинах, заводах, на військовій техніці доби СРСР.

Хочеться максимально відтворити таку улюблену нами атмосферу. Наперед всім дякую за допомогу.

Bottlehunter

"Баняки" ФВУ є в бомбарі біля цирку. І не схоже, що вони там дуже комусь потрібні. Якщо встигнеш перед металхантерами, буде чим прикрасити приміщення.
Най жиє Гуцулія!

Khimik

Гучномовець-рупор має бути. При нагоді зирну...

73 Гості, 1 Користувач