Одноденна прогулянка Зимовими Карпатами

Автор Le-i-3o, 05.02.2014 11:48:44

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Le-i-3o

Друзі Привіт! Вибачте що так пізно повідомляю, якось зараз прийшло до голови. На Неділю планую по старій добрій традиції відвідати зимові карпати у форматі нескладної прогулянки на 1 день, туди назад.

Минулого року получилась доволі непогана поїздка як можуть підтвердити учасники, ось тут можна глянути як виглядали наші походеньки. Думаю всі учасники підтвердять що погуляли ми на славу :)

Цього разу планую в неділю зрання  Мукачевської Електричкою виїхати до Тухлі, там глянути на криницю Івана Франка і піднятися на гору Захара Беркута, куди навіть за наявності середньої кількості снігу піднятись не так і складно, звідти іншим шляхом спуститись на кінець села і пройтись до Гребенова це буде придлизно 5км. попри сам Опір гарно йде дорога, там сісти і зїсти чогось тепленького і почемчикувати на Потяг.

Загалом за такої погоди мали б гарно відпочити на свіжому повітрі, і цікаво провести час.

Буду радий Хорошій компанії, наразі нас Тілько двоє.
Він копав, і ти копай!!!

Roy

Зацікавило, проте наразі 50/50.
Минулого року прогулялись гарно.
Meine Ehre heißt Treue

Блондинка в кедах

Я за, але якщо будем їхати поїздом Львів-Мукачево, що десь о 7.00 відправляється з вокзалу, то я не встигну  :(

Le-i-3o

Можна їхати ще Львів-Лавочне що о 8:46 з приміського і тоді десь на 12:00 будемо у Тухлі, тоді матимемо десь 5 годин якісного світлового дня. Малоби хватити.

Він копав, і ти копай!!!

Golem

Був цими вихідними в Карпатах: теплота. Снігу дуже мало. У Львові було -14, в Карпатах +2. А за цей тиждень сонця думаю то шо було - конкретно підтануло.

так от воно виглядало з Плаю.
Дігери всіх країн єднайтеся!

285 Гості, 0 Користувачів