Завантаження фоток на Експлорер

Автор Golem, 27.08.2009 10:10:39

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Для додавання фотографій до повідомлень можна і слід використовувати встроєні ресурси форуму. Для цього тиснемо "Відповісти" і під вікном повідомлення тиснемо "Додаткові опції". Появляється поле з пунктом "Вкладення". Сюда можна завантажувати фотографії, файли, будь-що чим Ви хочете поділитися з іншими. Завантажені фотографії відображаються автоматично. На решту файлів йде посилання для скачування.

Максимальний розмір одного доданого файлу 250кБ. В одному повідомлення може бути до 15 доданих файлів. Якшо потрібно завантажити більше фотографій - слід написати кілька повідомлень під ряд. Але що робити, якшо всі сучасні фотографії мають розмір далеко більший ніж 250 кБ?

Для зменшення фотографій всім рекомендую використовувати конвертор і переглядач IrfanView

Інструкція з користовуння перекопійована з Бескиду. Автор Дяк.
"
Заходимо в папку з фотками які ви хочете завантажити, і відкриваємо першу фотку за допомогою IrfanView.
Потім натискаємо Ctrl+R або йдемо в меню як показано на ілюстрацї №1


Зявляється ілюстрація №2


Отже в полі Width ставимо потрібну довжину довгої сторони фотки, я ставлю завжди 800,  більше ніж 800 крапочок по довгій стороні для перегляду в неті не потрібно.

Також нам валиво щоб стояла пташка на Preserve aspect ratio. Це для того щоб автоматично зберігалось співвідношення сторін.

Тиснемо гудзіка ОК і ось маєм свою фотку в потрібному розмірі, тепер зберігаєм і завантажуємо на форум.

Пакетне редагування фоток. Коли є багато фоток і слід усі зменшити нараз.

Заходимо в папку з фотками і відкриваємо першу фотку за дпомогою IrfanView

Тиснемо гудзіка з літерою Т і отримаємо наступне віконечко


Тепер тиснемо, Ctrl-A, або іншим способом виділяємо всі фотки.
Тепер тиснемо гудзік з літеро В або йдемо у меню як на малюнку нижче


Отримаємо наступне віконечко.


нас тут цікавлять 3 речі. Попорядку зверху до низу.

Гудзік Options При натисканні отримуємо наступне вікно


Тут нас цікавить в основному той повзунок який відповідає за якість фото, краща якість більши розмір, і навпаки. Досить часто я ним користуюсь. Є певна категорія фоток які не страждають якщо повзунка посунут до відмітки 85-65. Наприклад сонячна погода в горах. І якість фото для людського ока не погіршується а розмір зменьшується.але нижче 65 не раджу ставити.
Інші параметри розписувати не буду, бо вони на разі для нас не важливі кому цікаво, як кажуть серед АйТі інтелегенції, Юз гугл.
Тиснемо Ок

Гудзік Advanced дає нам наступне вікно


робимо все як показано на малюнку. Тиснемо ОК

Ну і нарешті Output directory for result fies вказуєм папку куди зберегти файли.

Все готово тиснемо гудзік Start Batch і насолоджуємся результатами.

Потім завантажуємо фотки в Пікасу для загального і головне приємного огляду.
"

Саму програму можна завантажити або з нету, або з форуму

Недоліків завантажування фоток на форум кілька. ЇХ важко вставляти поміж текст, треба слідкувати шоб не повторювалися імена, з часом забуваєш де були твої фотки. Тому дуже часто я використовую Пікассу. Стандартне питання у всіх - як вставити фото з пікаси на форум. Бо лінк напряму не працює.

Скопійовано звідси. Автор Дяк.
"
Робимо так

1. Клацаємо "Створити посилання для цієї фотографії"
2. Вибираємо розмір.
3. Копіюємо посилання з остатніх лапок і пхаємо межи


"
Я використовую обидва способи. Перший коли фоток небагато або коли не збираюся писати текст з фотками. Другий - коли фото потрібно вставляти в текст або я хочу мати окремий альбом з усіма фотографіями.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Bottlehunter

Маленька інструкція, з малюнками і червоними стрілками. Сподіваюся, допоможе початківцям.

Отже, щоб додати відео, котре хтось колись вже завантажив на Youtube, потрібно:

1. Натиснути на іконку Ютуба над формочкою, в яку ви вводите повідомлення. В тексті самі по собі (тобто за допомогою певної магії) з'являться теги [youtube][/youtubе]



2. Заходимо на Ютуб та знаходимо там відео, яке потрібно додати до допису. Копіюємо його адресу.



3. Вставляємо скопійоване посилання між нашими тегами [youtube][/youtubе] та витираємо літеру 's' зі слова 'https' на початку адреси. Це потрібно для коректного відображення відео на нашому форумі. Зберігаємо повідомлення, насолоджуємося результатом.

Най жиє Гуцулія!

Electri4king

Публічність фотографій для flickr.com задається на початку завантаження чи вже в менеджері фотографій (https://www.flickr.com/photos/organize/), якщо можна так виразитися



Кажуть, що найприємніша втома, коли ноги болять після тренувань в залі. Але ні, все-таки найприємніша втома, коли вони болять після прогулянок новими містами.

Bottlehunter

Кілька простих кроків, щоб додати фото в допис на форумі, якщо ви не хочете заморочуватися з різними фотосховищами:

1. Натисніть "Додати зображення в повідомлення" відразу під полем для вводу тексту. З'явиться діалогове вікно для завантаження фото.



2. Натисніть "зі свого комп'ютера" або на синю стрілочку зверху і виберіть одне або кілька фото, які хочете вставити в допис

3. Натисніть "Завантаження", лінки на фото автоматично вставляються в кінці допису. Вітаю, більше нічого робити не треба!



4. Перед завантаженням кожне з зображень можна за бажання попередньо відредагувати: змінити розмір, додати опис тощо.








Най жиє Гуцулія!

Svyatodiy

Додавання фото з сайту http://imgur.com/

1. Натиснути на іконку додавання фото



2. Обрати фото, яке потрібно завантажити



3. Після цього можна змінити розмір зображення і скопіювати посилання



4. Вибираємо посилання BBCode, копіюємо його



5. Для зареєстрованих користувачів є функція додавання фото в альбоми, миттєва зміна розміру зображення і т.д. Ресурс досить зручний, тому можна не полінуватись і затратити декілька хвилин на реєстрацію



6. Копіюємо та вставляємо посилання у допис




Крутіть колесико!

Golem

Застерігаю всіх від вставляння готових посилань на фотки з фейсбуку. Я цим деколи грішив. Бо фотки вже є там залиті, не треба перезаливати знову.

Так от. Через кілька місяців ця скотина починає писати що лінк вже не є дійсний і потрібно новий. Я це помітив під час перегляду теми про фотокоментарі з Китаю.

Обіцяю поступово повиправляти старі теми. Якщо хтось помічатиме неробочі лінки в моїх темах що федуть на ФБ то сміло пишіть мені, виправлятиму як буде час.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Roy

Поділюсь власним досвідом, чому не відображались мої фото, які були залиті в альбом на гугл.
Вірніше, чому так сталось і хто це зробив - невідомо. 
Та от, в кінці кожного лінку фотки було ось це - "-no"
http://lh3.googleusercontent.com/a-Ko8vHedxXOkUQHUQznk2plEP-1YHU2yZY06kPbzrKjIvm-ZOcrPYhBliPrRmbVjIJBdIf033yn1X8KM76nZeipEMyKsBKN9X-DhOORqZHVmZIK6P5rxyvr8fc9tA0GDGoRH3ygCqqK9mtUs35073rw1xqSQFug5IvvDWEsKc-yK8Viuym4nR_jtwAmM3gsxNjHmkVNWCs38MZ6qlLNV92bzef6D3XV9JC0JG3bkT1T9O1V7nQLtGwKjyJmcQdX3S1aUFgOtvmbua-XEJ4Bt5WDL10kfrIlyETR2hV9SSopN2Hia0wkcsuW_Sl3dCELZPckKYf7TnSeSkbwWdy1RXFBtxGn7V31KdqBmD_Vst1q48uXnh75gJPR8rfDzbJtaktaOP2PphdGfogvdSl-tTNaOqFEw3xaCBhhOZEgLLFMxJO5Et7bCwyqYhV-lpODjAsgeO4vaYG0nBne9zA3R7tL-02Q1tWNsfyugYvkIJFWeMCAt1dUU6HGl7vLSBODxlS-x1K77mi4lJ7PClgaQ9NcKNo3qPv3Cx_09rj4TrcIQDIHktwlKgwL-nrOfaBGitvsKKEQRHjek-X7Jq96ZIk0N9PaW1SgiylIJQZcd8JahsMAEt2UrHiwlUQ6sZBaeE0Nw4b5k17EheQk5WhMj9AfNpNsxAV-=w1514-h1009-no

Прибравши це вручну, фотки з'явились для всіх. Бо до того бачити їх міг тільки я. Додам, що налаштування по приватності були відключені спочатку, альбом був видимий для всіх.
Це було в цій темі - https://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,48.msg53675.html#msg53675
Meine Ehre heißt Treue

114 Гості, 1 Користувач