Чорна стрічка

Автор Golem, 02.05.2014 23:22:19

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Привіт Всім!

Якщо чесно, я думав що ми вже перемогли. Думав так в лютому і в березні. Але зараз бачу, що боротьба продовжується. І продовжують гинути люди 38+2+2 це багато. Так скоро друга небесна сотня назбирається. :( Дуже сумно.

Правду кажучи навіть у Львові я зустрічав людей, які "за Рассєю" всім що не висить і яким при тому значно менше ніж 50 років. Є й знайома в Сєвастополі, 25 років, зі Львова. Вона теж дуже задоволена що в Росії. Що ж казати про решту сходу. Впевнений, що без лояльності або пасивного ставлення місцевого населення фіг би які сепаратисти довго протрималися. Та й що гріха таїти, якби Польща захотіла приєднати до себе Львівську область, не думаю що народ сильно би впирався.

Останні події в Одесі вразили: з одного боку приємно, що проукраїнські сили там сильніші. А з іншого - це вже справжня громадянська війна. Така, яку нам часто показували в арабських країнах. Я завжди чомусь думав, що в нас такого не буде, що ми занадто цивілізовані для такого...

А ще якийсь дивний збіг: як тільки ми хочемо спокійно собі відсвяткувати свою річницю, тут же мають починатися якісь нові заворушення. Так було взимку, дуже не хотілося б щоб так сталося і цей тиждень.

Пропоную вернути назад чорну стрічка на банер як знак трауру за всіма загиблими, і тими що полягли за суцільну Україну, і тими хто хоче в Росію. Бо всі вони люди.

ПС: Одного не розумію: коли людина хоче в Америку, вона продає все шо має і виїжджає туда на "ПМЖ". А не закликає Обаму прийти і приєднати її область до Америки ще одним штатом.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Stinger

Зараз такий час, що жертви є і будуть кожен день, від того нікуди не дітися, і з цим треба вчитися жити, бо йде боротьба за майбутнє, і без жертв не вийде, все надто затягнулося... На рахунок стрічки... не знаю, тут кожен день можна траур робити, або не робити взагалі і жити як є...

Roy

Нехай їм земля буде пухом...
Головне, що можна було уникнути цих жертв, якби правоохоронці зайняли чітку проукраїнську позицію.

Банер зі стрічкою думаю Юзер поставить, як тільки зайде сюди.

Meine Ehre heißt Treue

248 Гості, 0 Користувачів