Продаю вбудований холодильник

Автор Roy, 25.06.2014 17:55:11

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roy

Власне, холодильник, який розрахований на "вживлення" у кухонні меблі. абсолютно новий, виробництво Європа (котрась з відомих фірм).
Розміри 86Х54Х54 сантиметри. Всередині є морозильна камера, регулювання температури, усі необхідні полички.

Ціна - 1200 гривень.
Meine Ehre heißt Treue

inkognito

    Варто було б дописати про назву "європейської фірми", а також конкретну назву моделі. Також радив би зняти аццко-зелену наліпку із написом "ПРОдано" (залишок блякитної також), троха відмити - матимеш успіх та матьорий profit. Якщо не дай Бог profit'y не станеться, ось поглянь--> що із цього можна і треба змайструвати.
   Звісно, криволапу схему треба переіначити на сучасний лад, щиро здобивши end-product купую давачів, мікроконтролерів, зволожувачів та вентилятоів, сервів всяких. А також вбудованим веб-серваком, веб-камерою та IR-підсвіткою. Такий кайф сі дивити віддалено, як у тебе дозріває самямі, наприклад ось-це, із білими грибами та благородною плісінню.
    100% варіант для True-чуваків, ібо ше ніде не видів BMW X5 ковбаси, Mercedes-Benz балик, що можуть бути приготовані в саме такому мего-девайсі.
Resistance is futile

Roy

От хз яка назва, схоже візуально на арістон, вірпул, порівнюючи з тим, що є в розетці. На компресорі невідома назва фірми, до марки холодильника схоже справи не має.
В'ялення то гарно, але бавитися тим бажання не є, бо наразі треба звільнити майстерню. Йду відривати паскудну оранженджову наклейку, сині най будуть - заводські.  :)
Дякую!
Meine Ehre heißt Treue

Roy

Meine Ehre heißt Treue

268 Гості, 0 Користувачів