Ймовірний бомбік на Дж.Вашингтона та околиці

Автор inkognito, 04.09.2009 20:43:10

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

inkognito

    Як писалось в "Бомбік на Джорджа Вашингтона" пропоную завтра заглянути туди, а опісля облазити необлазані місця про які писалось давніше у темі  "Прогулянка по таким місцям як (Львів Прилад,Полярон,Завод Іскра)" у частині властиво за Іскра-Заводом (і до туб-лікарні за Психовом). Резервний варіянт - танковий завод (запропоновано Golem'ом нижче). Ідея - FenRiz'а, буде ше YserL - прохання підтвердити вашу присутність завтра. Збір об 09-00 зраня завтра (05.09.2009) під входом у Арсен на Зеленій.
Resistance is futile

Golem

Ну як будете в тих місцях - мо і Танковий Завод ффтикніть? Було б дуже цікаво шо там, чи є охорона, чи є на шо дивитисі.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

   йой, до танкового заводу пертись через увесь Психів (коли писав, мав наувазі частину міста між кільцем на ДБК-міст на Психів-туб-лікарня, по ліву руку). Хоча, дяк за ідею - як не вийде нам у тій частині(бо охорона там водиться), то подамося на танк завод.
Resistance is futile

Golem

Ок ;) Кіко там того психова. Особливо якшо обходити поза ним по тому ліску. Майже пряма дорога.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

   Психову ніц практично, - але нам може посміхнутись вдача на вищеописаній ділянці  - а там є де eксплорити + більшість буде ймовірно обмежена часом до обіду...
Resistance is futile

YserL


explorer

про дуже цікаву штуку в тому районі писав gdanz у темі http://explorer.lviv.ua/forum/index.php/topic,209.0.html (останнє повідомлення на сторінці). Я наразі тільки навколо обійшов вздовж паркану. Розмір територій огородених у лісі справді вражає, а підземності видно навіть через ворота з Пасічної.

Fenriz

ніяких танкових!! %) там всьо діє. танкоремонтний завод. регулярно бабахкають - прочищають гармати, виїїжають за територію, перевіряють двигуни, всьо поле спахали, на гуглмапі то поле видно з вісімкою спахани слідів.
рік назад, зимою вирішили туди піти.. залапали охоронці. в усіх рації, оточили по периметру))) ледве відбрихалися)) а приписували проникнення дизертирів на віськовий об"єкт.

inkognito

зубів боятись - в рот не давати! зрештою завтра поговоримо про це!
Resistance is futile

inkognito

   Бомбік є, причому 5-ти поверховий будинок побудований над ним! (кому ставити жирного плюса за ідею?). Звіт та фото завтра-позавтра, нинька погуляли доволі незле - окрім звіту із бомбіка буде ше єден з F*ck Park'у за Іскрою, про цього ше хтось писав, SOC здається.
Resistance is futile

YserL


305 Гості, 0 Користувачів