Виготовлення закордонного паспорта

Автор YserL, 06.09.2009 12:11:12

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 2 Гості дивляться цю тему.

YserL

Був у Львівському Міжрегіональний центр Державного департаменту громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб МВС України, вул. Залізнична, 56. Дали наряд на 5 квитанцій:  

  • 170 грн - держмито
  • 10,28 грн - послуги ДДГІРФО МВС
  • 150 грн - послуги ДДГІРФО МВС, використання бланків
  • 13,10 грн - послуги ДІТ МВС України
  • 52,93 грн - надання послуг, Довідка ДІТ
Цікавить зокрема останій платіж 52,93 грн у ЛФ ДП "Документ", чи законно він стягується?
Адже про нього на їхньому сайті  http://www.passport-ua.org/ua/price.html нічого не сказано!

Задав це питання на форумі ментів)
http://mvsinfo.gov.ua/

inkognito

держава дурить своїх громадян де тілько можна...
Resistance is futile

cdromchyk

2YserL На сайті я знайшов лише Київську адресу. У Львові теж є така контора? Наскільки я знаю у нас все поділено по районах (кожен має свою конторку по паспортах). А тут я так зрозумів все в одному - чи як?
діггер "любитель" - cdromchyk

YserL

Цитата: cdromchyk від 06.09.2009 21:51:52
2YserL У Львові теж є така контора?
Так, обслуговує Львів і Львівську область. Не знаю чи західний регіон, можливо і так.

cdromchyk

Цитата: YserL від 06.09.2009 22:04:33
Не знаю чи західний регіон, можливо і так.
Ой, соррі, не так сформулював запитання  :) Я мав на увазі, що у Львові наприклад раніше була контора Шевченківського р-ну, Галицького, Франківського і т.д. А тепер можна просто туди піти оформляти (це що, типу все в одному)?
діггер "любитель" - cdromchyk

YserL

Цитата: cdromchyk від 07.09.2009 09:25:13
Цитата: YserL від 06.09.2009 22:04:33
Не знаю чи західний регіон, можливо і так.
Ой, соррі, не так сформулював запитання  :) Я мав на увазі, що у Львові наприклад раніше була контора Шевченківського р-ну, Галицького, Франківського і т.д. А тепер можна просто туди піти оформляти (це що, типу все в одному)?
Так. Цяконтора діє паралельно із ВВірами. Але у цій структурі можна взнати на якому етапі є виготовлення паспорта. І час виготовлення апаспорта 30 робочих днів.

Golem

Дігери всіх країн єднайтеся!

YserL

Отрмали паспорт у на 30 робочий день, хоча він був виготовлений за 16 робочих днів. Зара із закордонними паспортами по..па, бо ЄДАПС відмовився друкувати паспорти через заборгованість, хоча люди проплачують виготовленя паспортів наперед.

Lesyk

А хто що чув/знає про закордонні паспорти нового зразка (з біометрією)? Усе що раніше чув з новин - початок їхнього впровадження повинен бути десь у другій половині 2011 року.
А власне які біометричні дані будуть записуватися на чіп? (Усе що я читав - казалося в основному про відбитки пальців... Тоді виходить що кожна людина для отримання подібного паспорта повинна провести електронне зчитування відбитків ??? чи якусь подібну операцію. Цікаво як це все виглядатиме.)

Піднімаю подібне питання тому, що закордонного паспорта ще не маю (маю закордонний проїздний документ), але через 4 місяці він втратить власне геройське звання документа, ібо я його "переростаю". А хочеццця вже новий крутий пачьпорт  8)

Lesyk

За півтори місяця ніхто так і нічого не сказав про біометрію нічого нового...хм.ну то скажу сам. ТОчніше копіпастну звідси (копіпастю через те, що новини звідти часто видаляються/зникають/пересуваються і т.д.)
ЦитуватиПарламент принял закон, предусматривающий постепенное внедрение документов, удостоверяющих личность и гражданство Украины, и содержащих биометрические данные.
За принятие в целом соответствующего законопроекта №8507 проголосовали 257 депутатов при минимально необходимых 226.

Предусмотрено, что к документам, удостоверяющим личность и подтверждающим гражданство Украины, относятся паспортная карточка, паспорт гражданина Украины для выезда за границу, дипломатический паспорт, служебный паспорт, удостоверение личности моряка, удостоверение члена экипажа, удостоверение личности на возвращение в Украину, временное удостоверение гражданина Украины.

Бланки документов являются предметом строгой отчетности, изготавливаются в соответствии с требованиями Международной организации гражданской авиации (ICAO) и должны иметь степень защиты, которая сделает невозможной их подделку.

Бланки документов с имплантированными бесконтактными электронными носителями информации для внесения биометрической и другой информации о лице должны быть выполнены многокомпонентной защитной печатью, содержащей символ электронного документа, информацию о предприятии, на котором был изготовлен бланк документа, изображение малого государственного герба Украины.

Для лиц, которые по своим религиозным убеждениям отказываются от внесения информации в бесконтактный электронный носитель информации, оформление и выдача таких документов осуществляется в порядке, установленном Кабинетом Министров для данной категории лиц.

Документы, выданные до вступления в силу этого закона, помимо водительских удостоверений, действительны до окончания срока их действия и не подлежат обязательной замене.

При этом водительские удостоверения, выданные с использованием образца бланка, утвержденного органом исполнительной власти СССР, прекращают свое действие с 1 января 2014 года, а паспортные карточки в обязательном порядке приобретаются гражданами, рожденными после 31 декабря 2011 года.

Паспортная карточка оформляется всем лицам, начиная от рождения и независимо от возраста, на 10 лет, изготавливается в форме карты, содержащей бесконтактный электронный носитель информации.

Закон вступает в силу с дня, следующего за днем его опубликования.

После принятия законопроекта в целом председатель Верховной Рады Владимир Литвин отметил, что Украина исполнила практически все законодательные требования Европейского Союза, необходимые для либерализации визового режима Украины с ЕС.

Напомним, внедрение биометрических паспортов является обязательством Украины, принятом в рамках плана действий по введению безвизового режима с ЕС.

Подробнее: http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/6891802/



Цікаво, як проводитиметься процес видачі подібного документа.
+ все-таки хотілося б змінити паспорт на паспортну картку (або краще і то і то  8))

YserL

Львівський Міжрегіональний центр Державного департаменту громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб МВС України, вул. Залізнична, 56
не має жодного відношення до
Міжрегіонального центру видачі паспортних документів http://www.passport-ua.org. На останьому виготовлення паспорта коштує 377 грн.

Вчора здавали паспорт, обійшлося у 550 грн.


Пилять ппц.

На сторінці http://www.center-person.com/ua/passport.php можна перевірити етап виконнаня паспорта.
Ввечері скажу чи достовірна інформація.

266 Гості, 0 Користувачів