Недобудови біля вулиці Тарасівської і Тракту Глинянського

Автор YserL, 07.09.2009 10:50:44

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

YserL

При поїздці поїздом в напрямку Красного при виїзді зі Львова милуються 9 поверховий недобудований будинок. Колись до нього йшли труби із ТЕЦ-2, зара їх успішно порізали. Яндекс супутник E24°5'58.38" N49°50'49.51"

inkognito

мона буде якось змотатись туди, сумістивши із відвідинами ТЕЦ-2
Resistance is futile

SOC

Треба поспішати, у якомусь із журналів на тему нерухомості(ненавиджу, б..дь, бариггг!!) ці будівлі обведені на карті як перспективні для будівництва(тим більше, що воно і так майже готове).  невелику будівлю в 200м від них(1 поверх панельного будинку з підвалом) вже загородили.   
Я не тормоз- я повільний газ

Golem

Поки нема кращих фото скопіюю сюди пару своїх з теми про пейнтбол. Шоб було уявлення шо то за обєкт.
Дігери всіх країн єднайтеся!

STALKER

Цей звіт можна би було назвати ''Недобудови на вул.Тарасівській-вул.Тракт Глинянський.Частина 1''Але все по-порядку.
Про ці обєкти я вже знаю давно.Сьогодні накінець то знайшли трохи часу з моїм другом полазити по цих місцях(були на жаль тільки в одному якби житловому  будинку( фотка Trakt2) і в приміщеннях які чомусь нагадують мені магазин(фотка Trakt67)).Будинки нічого особливого собою не являють.Це самі звичайні панельні будинки яких будували багато по Львові і по всьому СРСР.Але ці будинки цікаві тим що там можна просто полазити, з даху одного з тих будинків( фотка Trakt2) можна пофотографувати досить гарні пейзажі(сьогодні вийшло не сильно-дуже велика задимленість),  є ще досить цікаві графіті.Залазили ми і в підвал того ж самого будинку(фотка Trakt2),але ми його не досліджували бо там було болото і ми не мали відповідного взуття на жаль. Здивувало те що в цьому будинку навіть дуже чисто(звичайно трохи є сміття) я особисто думав побачити повний бардак. В тих приміщеннях що нагадують магазин брудно і бардак.Враження звичайно позитивні від сьогоднішньої вилазки.Чому я написав що цей звіт можна би було назвати''Недобудови на вул.Тарасівській-вул.Тракт Глинянський.Частина1''? Враховуючи те що ми були тільки в 2-ох приміщеннях- тобто  треба буде туди ще раз навідатися і дослідити все до кінця.Добратися туди можна маршрутками номер 52,64,88,217,217а виходити можна і біля цвинтаря а там далі йде дорога по якій і можна вийти до обєктів.
P.S .Колись на форумі вже згадували про ці місця тут .
Обговорення тут
І забув сказати-можливо на останній фотці зображено сваї на яких колись би мали поставити будинок.
Перша партія фоток:

STALKER


STALKER


STALKER


STALKER


Helena_linda

Я там живу дуже близько. Вже не раз туди лазила і там ще недалеко покинутий склад є.. Всіх фоток викладати не буду, бо їх і так вже багато, але ось фото того складу... Цікавого, звичано мало, але надіюсь це буде до теми



STALKER

Побували вчора(9,06,2010)  ми  там знову.Були я і Ростислав.Трохи пофоткали пейзажі.Кидаю 18 фоток.Якщо когось цікавлять фото в нормальних розмірах-пишіть у приват.
Отже сталася там зі мною вчора неприємна пригода.Ще коли ми підходили до будинку з якого фоткали то побачили що на даху сидять якісь дєвкі.Ми піднялися нагору,почали фоткати,дівчата на нас майже не реагували-на моє"Привіт"  ніц не сказали.Потім ще якийсь пацан підтягнувся але не до дєвок.Ми пофоткали,спустилися донизу,вирішили глянути в підвал.І коли підходили до підвалу(а від підїзду до підвалу буквально метрів 2 було,може і менше) то почули що зверху летіло каміння і впало воно біля нас.Ну ми не сильно на це зреагували і пішли до бойлерної дивитися(Ростислав там хотів поглянути-може там якісь комунікації є).Вийшли  з бойлерної  і я став дивитися на дах-що роблять ті варятки.На даху я вже їх не бачив-вони були десь або між 8 і 9 поверхами або між 9 і горищем.Отож я стою втикаю на них-чую летить каміння.Один чи два камені впали біля нас а третій мені влучив у око.В результаті на кілька хвилин нічого не бачив нормально,є рана біля ока.Був у 8 лікарні-сказали що все добре.Був сьогодні у офтальмолога-призначила мені краплі .ОТЖЕ ЗАСТЕРІГАЮ ВСІХ:ХТО ХОЧЕ ТУДИ ЙТИ ТО БУДЬТЕ ГОТОВІ ДО ЗУСТРІЧІ З ТИМИ ВАРЯТКАМИ-КРАЩЕ ЙТИ ТУДИ МАСОВКОЮ ЧОЛОВІК ПРИБЛИЗНО 10-ЧИМ БІЛЬШЕ ТИМ КРАЩЕ.
ЗДОРОВЯ ЦЕ ГОЛОВНЕ.
Обговорення там само де було або пишіть у приват.


STALKER


:-)

Цитата: STALKER від 10.06.2010 19:28:08
І коли підходили до підвалу(а від підїзду до підвалу буквально метрів 2 було,може і менше) то почули що зверху летіло каміння і впало воно біля нас...На даху я вже їх не бачив-вони були десь або між 8 і 9 поверхами або між 9 і горищем.Отож я стою втикаю на них-чую летить каміння.Один чи два камені впали біля нас а третій мені влучив у око.
Чи певен автор, що це були ті "дєвки"? Бо ті 2 метри проходити між підвалом і підїздом секунд 5, повзком вдвох, а це таки для середньостатистичної "дєвки" не так і багато щоб кинути камнем.
Хіба це ніндзя з Half-Life.
Може все ж той пацик?
ВІд будинку до бойлерної є трохи відстані, для прицільного вогню трохи забагато, якщо це "дєвка".

Цитата: STALKER від 10.06.2010 19:28:08
ЗАСТЕРІГАЮ ВСІХ:ХТО ХОЧЕ ТУДИ ЙТИ ТО БУДЬТЕ ГОТОВІ ДО ЗУСТРІЧІ З ТИМИ ВАРЯТКАМИ-КРАЩЕ ЙТИ ТУДИ МАСОВКОЮ ЧОЛОВІК ПРИБЛИЗНО 10-ЧИМ БІЛЬШЕ ТИМ КРАЩЕ.
10 чоловік - не бачив нічого кращого для обстрілу камінням.  8)
Але те що могло вбити це точно.
Декольтем своїм мене манила.

Ростислав

Точно "девки". Пацика там вже не було, і взагалі то був малий років 13 - 14 макс.
А влучили тому, що їх аж троє було, і кидали не окремими камінцями, а будівельним щебенем, якого багато на поверхах. Вони для того і були спеціально спустилися з даху на поверх.

Roy

Хлопаки, ми зачасту ходимо по таким об'єктам, де й цегла та камінь самі впасти можуть. І не тільки камінь, ще вода та вогонь втопити та спалити. І ще там прихисток для різних асоціальних елементів також. Тому не дивуйтеся, це треба пам'ятати і бути максимально уважними!. В мене теж був подібний випадок на цитаделі, тоді цеглини повз мене пролітали. Повезло, пару матів вирішили проблему :)
Meine Ehre heißt Treue

inkognito

    Йолопів на світі вистачає...Добре шо все сі добре закінчило. До-речі шановні дописувачі, якшо хто читав уважно тему, до свої дописи слід писати не тут, а в ОБГОВОРЕННІ, що я смів би Вас просити робити надалі. Дякую!
Resistance is futile

Кашалот

Доповню тему новими фотографіями:

Electri4king

парочка весняних фотографій



























Кажуть, що найприємніша втома, коли ноги болять після тренувань в залі. Але ні, все-таки найприємніша втома, коли вони болять після прогулянок новими містами.

_Tarik_

так, я знаю,що це БАЯЯН, який всі облазили. Але думаю фоточками можна поділитись )





Das Leben ist kurz - lebe mit Würde

232 Гості, 0 Користувачів