Добре Пиво

Автор Golem, 08.09.2009 21:15:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Всі знають що улюбленим пивом злого адміністратора Голема є - Микулинецьке в усіх його проявах. Але тільки найближчі друзі знали про його другу любов - пиво Опілля. Справа в тому, шо до останнього часу його можна було знайти тільки в Тернополі і окрузі, відповідно у Львові я ним куштував дуже рідко. Або коли був там, або коли Любко го привозиу. Схожа ситуація була і з Микулинецьким, але останніх 3 роки вони значно збільшили потужності і їх пиво появилося і в нас.

Нині знайшов Опілля в Львівських магазинах.



У Львові в магазині "Файна пялшка" (вул. Коперніка) в продажу є в скляних пляшках Корифей, Фірмове та Класичне про які йшла мова вище та новинка від Опілля Корифей нефільтроване в ПЕТ 1.5 літра (термін зберігання 10 діб, пиво нефільтроване, але освітлене)! В магазині сказали, що в продажу з'явилося близько місяця тому. Також бачив у Сільпо біля Пізденного.

А ось і фан клуб пива Опілля, досить оригінальний ;)
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

обов'язково спробую!
Resistance is futile

Golem

До речі, в провулку Крива Липа є магазин Хмільна Бочка де розливають Живе пиво. Чеське, Микулинецьке, Опілля. Короче не бар, не кнайпа а тупо магазин шо пеціалізується на продажу розливного пива. Так шо рекомендую!
Дігери всіх країн єднайтеся!

Akella

ги))Опілля хлебчу ше з середини весни з тих пір як його почали в кіоску біля політеха продавати)))пиво зачотне))
Akell me nice!

inkognito

   ага, такий самий магазинчик, що спеціалізується на розливі вищеназваного пива є у недалеко закінчення вулиці Куліша (із лівої сторони якшо рухатись від центру). Назви не пригадую, але цілком можливо що то та сама Хмільна Бочка. А про Криву Липу не знав хоч живу поряд, дякую дуже - тепер знаю де за пивом ходити  :)
Resistance is futile

394 Гості, 0 Користувачів