Вхід в полтву біля Франка

Автор YserL, 10.09.2009 22:14:56

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

YserL

Люк із гофрованого металу я помітив 3 дня тому. Сьогодні коли верталися від Голема, я із inkognito вирішили перевірито що під ним. Іnkognito  підняв люк і ... затримали диханя, серце забилося: під ним виявилися сходи, такі як біля моста на Чорновола. Ми спустилися, оскільки було в нас світло, і виявили стандартну каналізацію, висотою десь біля 2 метрів. По центру тече 50 см потічок, по боках десь по 70 см бортиків. Намул сухий, inkognito не замочив сандалів. Розказ про 10 метрів в дві сторони чекайте від inkognito. Ймовірно що в тунелях йдуть відгалуження до ЛНУ і навіть можливо до ГолПошти. Вхід розміщений біля правого входу в парк Франка, за 5 метрів. Був надійно захований під 2 см землі. Коли була трава, нічого навіть не було помітно. Чекайте тему в планах. Вилазка на днях :)

Akella

оскільки сухо,то я піду,бо не маю бахіл,тому в мокре лізти ніяк))може вилазку в неділю зробити?))
Akell me nice!

Romchick

Великий люк, такий що ставлять на колектори, можна побачити напроти пам'ятника І.Франка. А на вихідні Норвегія нам прогнозує дожчі. Але тему в плани!!

Fenriz

пропоную завтра на 8-9вечора!

inkognito

   Так саме і є Romchick, правильно пишеш. Оскілько був у капцях далеко не зайшов +- 100 метрів направо та наліво від входу. Направо до пам'ятника Ів.Франку тунель йде дугою, далі зайти не вдалось через капці. Наліво від входу, через метрів 20 стікає колектор, що ймовірно йде під Листопадового Чину до управління Джелізниці, готелю Дністер та Церкви Юра. Яйкоподібної форми, тра трохи пригнутись шоб пройти. Далі основний тунель прямує в сторону Городоцької. 100% нульовка для знайомства із Полтвою - зручний вхід у центрі міста, невеликий потік, зручний прохід, сухо, основні стічні води міста сюди не зливаються. Зручна притока. Нажаль нормальних фото дебільником не вдалось зробити через пару. Чекаю тему у планах, хтілось би десь на next week чи раніше.
Resistance is futile

Golem

Обом по Плюсу. Ходив попри то багато разів, навіть знав шо він там десь має бути, бо люди розказували. Але ніколи не звертав увагу. так шо зачот вам однозначно. Знайдення цього люку ще раз доводить потрібність існування сайту в саме такому, відкритому форматі. Бо кожен поодинці не побачив б і третити того всього, шо бачимо ми, коли всі разом!

Також відаю Інкогніто з першою тисячею повідомлень і з найвищим званням поважний дослідник.  :)  Після 2 тисячі всім користувачам даватиметься право самим обрати собі звання типу Властєлін Міра, Дослідник калу, Варят  чи будь що інше :)

Я б иакож приєднавсі, але зможу не раніше як Неділя Вночі і далі по тижню. Якшо зберетесі раніше - обовязково лізбте, а я туда полізу потім.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

Дууууууууууууууууже дякую!
Resistance is futile

gor_qkop

Молодці чуваки..., пропоную експлореру конкурс: 1-2-х самих заслужених я запрошую на всі обьєкти другого єтапу фотопроекту..., як вам ідейка?

Golem

Ну в нас тут "самих" заслужених нема, звання йдуть просто від кількості повідомлень. Одні можуть більше часу приділяти свому хоббі, інші - менше, відповідно і повідомлень різна кількість.

Навіть на перший етап ходили поперемінно, хто коли мав час. Думаю на другий етап буде так само.
Дігери всіх країн єднайтеся!

wanderer

фото дайте плз, не зрозумів де цей люк. Як виглядає кришка ?

gor_qkop

Видалено Адміністрацією. Російська мова.

inkognito

Цитата: wanderer від 11.09.2009 16:20:11
фото дайте плз, не зрозумів де цей люк. Як виглядає кришка ?

  Нема фото, я ж писав вище. У 22-00 вечора трудно зняти шось мобільним коли валить пара знизу. Кришка прямокутна, десь 1м х 1,5, з грубого джеліза. Нажаль із гугла показати наочно не вийшло - шукай на газоні коло нижнього (засраного) бомбіка, то десь із 2-3 метри від бордюру по праву руку якшо йти від від перехрестя вул. Лепкого та Листопадового чину до памятнику ів. Франку. На карті орієтовно показано Х. Але найкраще буде дочекатись усіх бажаючих та піти групою!
Resistance is futile

wanderer

хуясє... стільки раз там ходив
то ви полтву бачили там ?

вчора дігерствував біля політеху :-) вул здається професорська, по якій йде тролейбус, від неї відгалужується рилєєва. якщо йти по ній на привокзальну, є там сходи нагору біля корпусу політеху, виходять до В"їзду (не входу) в політех. Ось там є великий двостворчатий люк жовтого кольору, підняв ту кришку - всередині вимуруваний прямокутник, далі не бачив - вечір був.
Не знаєте що там ?

inkognito

    1) Віриш, самі офігіли як вчора побачили! (про люк у Полтву);
    2) То здається коло мого рідного радіотехнічного корпусу, 90% шо там труби із газом у котельню, що за корпусом. Але чекнути при світлі треба обов'язково! (про твій люк)
Resistance is futile

wanderer

Олег, ти про що ? Про той люк що я кажу ??

inkognito

так точно! нечітко висловився, поправив пост
Resistance is futile

Romchick

Цитата: inkognito від 11.09.2009 19:42:18
Але чекнути при світлі треба обов'язково! (про твій люк)
Я його вже відкривав, в середині яма глибиною приблизнр 1,5м і газовий вентель на трубі. Нічого особливого. А от в каналізацію хочеться попасти.

Golem

На жовті люки взагалі не варто звертати увагу - газ в 100% випадків. До речі, ніхто не пробував піднімати тих два люки шо на верхній частині коперніка на тротуарі, по цитадельній стороні? Нині якраз по них йшоу.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

   завтра перевірю та відпишусь - акурат зраня буду там проходити. Жовтий або не жовтий, але перевірити треба усе. Може яка паскуда вирішила замаскувати супер-секретний вхід у підземелля СБУ, що під Цитаделькою під звичайний газовий колодязь?  :) :) :)
Resistance is futile

Golem

Ок! Було б супер! Тільки будь обережний, зараз той ярмарок, купа народу, мєнтів. Але мо то й на краще, менше звертатимуть уваги.

Один з них навпроти пошти, інший - майже вверху, біля повороту на Колеси. Ну там достатньо пройтися тим тротуаром шо веде до Лонцького і вони кидаються в очі.
Дігери всіх країн єднайтеся!

290 Гості, 0 Користувачів