Old Car Fest - 2015

Автор Escapist, 14.02.2015 22:58:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Escapist

Дай Боже! Я тут не постійно сиджу, але про Вас не забуваю :)
Враховуючи ситуацію в Україні важко щось планувати на майбутнє, та все ж хочу запросити усіх на Другий щорічний фестиваль ретро автомобілів. Хто читав "Казку про Волгу" мав би мати уявлення, що то таке. Отже 24-26 квітня в Києві на териротії Музею авіації в Жулянах ;)



Можливо знадобляться попутчики, бо не знаю, як там буде з бензином. З Івано-Франківська рушатиме колонна в складі якої буде моя Волга, Москвич-403, який я саме завершую, Тойота Королла ке-50, можливо ще дві 21-х Волги. Якщо хтось має автомобілі чи мотоцикли старші 30 років - запрошую до участі :)

Escapist

То знову я. Купа роботи і постійна нестача часу.
З 2-го по 3-те жовтня 2015-го року пройде Третій Олд Кар Фест. Місце проведення - Київ - територія авіамузею в Жулянах. Буде неймовірно цікаво, насичена програма, величезна кількість ретро-автомобілів, мотоциклів, автобусів і навіть поїзд! Не кажучи вже про літаки)))
Минулого разу я зі своєю Волгою зайняв перше місце по дальності поїздки)))
Прошу приєднюватись;)

maxiWELL

Виставка була гарною і великою. Аж понад 300 машин нарахував. А ще були мотоцикли. Тролейбуси, автобуси, трохи вантажних машин. З раритетів, яких не було на першій виставці — ГАЗ-22, Москвич-410Н, СМЗ-С3Д.
А ця, що планується у жовтні не OldCarFest, а OldCarLand. Частина участників та сама, що й у квітні. :(
Срака байрака!

Bottlehunter

Фотозвіт з цьогорічного фестивалю Old Car Land, що проходив на території музею авіації в Києві

http://a-s-k-e-t.livejournal.com/447657.html
Най жиє Гуцулія!

maxiWELL

Цікава новина — наступний, осінній фестиваль дорожчає. Якщо купити квитки завчасно ціна лишиться як була — 80 грн.. А от у день фестивалю доведеться заплатити 100 гривень. Так що майте на увазі, якщо плануєте відвідати виставку.
Срака байрака!

418 Гості, 0 Користувачів