Ферма, с. Язлівчик

Автор MadLife, 11.03.2015 18:02:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

MadLife

Почалося все з того, що я почув легенду, ніби десь за Бродами в 70-х роках будувався підземний ремонтно-танковий завод. Звучало це не дуже правдоподібно, але захотілося перевірити. По дорозі я ще зайшов на єврейське кладовище:



Меморіал біля кладовища:

Після кладовища я відправився в ліс шукати хоч якісь сліди цього заводу і непомітно пройшовши ліс опинився в Язлівчику. Там я побачив тосить цікаву башту:

В середині знаходився ржавий котел. Також в Язлівчику є залишки колгоспу, але туди я не пішов:

Замість цього, я став розпитувати місцевих жителів про танковий завод і накінець мене відправили до лісоруба, який би мав щось про це знати. Як виявляється, в 70-х роках за 1.5 км від Язлівчика за проектом ремонтно-танкового заводу будувались конюшні, які в разі війни, за короткий час могли б бути пристосовані для ремонту танків (хоча особисто мені складно зрозуміти, як в конюшнях можуть ремонтувати танки ???).
А ось і сама ферма:

Якась будка:

І тут раптом виявляється, що ферма не закинута і навіть чути звуки худоби:

Щось похоже на склади:


Закинути частина:

Вхід в підвал:

Діюча частина ферми:

Якщо пройти ще пів кілометра по трасі то можна побачити залишки елеватора:


Як бачимо, підземний ремонтно-танковий завод виявився абсолютно не підземним, не дуже ремонтно-танковим і навіть не заводом ;D
Так, як чогось дуже цікавого я не знайшов,то заїхав ше на ракетну базу біля Лешнева (про це постараюсь також найближчим часом написати звіт).

Обговорення

П. С. Дякую Рою, за допомогу в виставленні фотографій :)
Життя - це подорож

90 Гості, 0 Користувачів