Urban Exploration Lviv Fest 2015

Автор yegor_previr, 11.04.2015 21:15:28

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

yegor_previr

Urban Exploration Lviv Fest 2015 повертається і в цьому році! Хто пам'ятає масштабний соціокультурний проект в покинутій фабриці і гучний движ до ранку з мусорами, правим сектором і веселими пригодами повинен знати - IT COMING SOON

Анаід Агаджанова https://vk.com/urbanexplorationlviv знову збирає команду, щоб зробити фестиваль у новому форматі.
Хто хоче долучитися до дружної фестивальної сім'ї, вам намажуть солодкого з надлишком на львівській фабриці повидла. У будівлі якої і буде традиційно проходити захід. А поки що якщо хтось хоче стати волонтером або учасником записуємося на офіційній сторінці заходу, буде весело і креативно.
https://vk.com/public_urbanexplorationlviv

Цього року ми працюватимемо весь теплий сезон і в новому форматі та шукаємо нових ВОЛОНТЕРІВ та УЧАСНИКІВ нашої мужньої та дружньої фестивальної родини! Якщо ти цікавишся мистецтвом та соціокультурними ініціативами - тобі до нас! Нам потрібні волонтери для прес-центру, адміністрування фестивальних івентів, помічники по оздобленню території, дизайнери, реставратори, айтішники, сммщики і всі, в кого серце б'ється швидше від ідей Urban Exploration.

Ми відкриті для усіх і запрошуємо до участі арт-об'єднання, галереї, художників, дизайнерів, архітекторів, реставраторів, театри і музикантів, менеджерів культури, ЗМІ, блогерів, будь-які соціальні ініціативи з будь-якої частини України!

Наша мета – створити унікальний простір для комунікації суб'єктів культури, в якому художники та мистецькі організації з різних частин країни матимуть змогу демонструвати свою діяльність та кооперуватись; водночас будь-який відвідувач нашого фестивалю матиме змогу побачити десятки найрізноманітніших експозицій. Urban Exploration Lviv - не просто черговий фестиваль чи серія мистецьких івентів. Urban Exploration Lviv - це масштабний соціокультурний проект, який впливатиме на різні частини життя міста через мистецтво. Ми вдихатимемо яскраве і сучасне життя в забуті і покинуті будівлі, наповнюючи їх молодістю, креативом, кольорами і теплом наших сердець.

Анкета для волонтерів, Якщо Ви хочете допомогти та долучитись до створення фестивалю
https://docs.google.com/forms/d/1G4Nvkkinw_7CKUI6mTQadMbkNPNEaR9UuCcgS-n9tyA/viewform

Анкета для учасників /організацій/ партнерів
https://docs.google.com/forms/d/11dFHWedi3LcuBOhdsGTLTHO5OWjW5u9FtlUPbr2rROI/viewform

Bottlehunter

Заповнив щойно анкету учасника. Хочемо спільно з Роєм розповісти про власне Urban Exploration і підготувати презентацію про тру-западенських(тм) дослідників. Бо ще з минулого року в мене залишилося велике питання: причім тут Urban Exploration до цього фестивалю???

Хто має якісь ідеї, про що варто розповісти, як оформити презентацію і таке інше, або бажає допомогти - не соромтеся)
Най жиє Гуцулія!

Lesyk

Повішати фоточьки, нічого більше показати (ну типу хабара) не вдасться.
АЛЕ, для того щоб це можна було назвати Перформанстм - треба щоб там відбувалось якесь дійство.
Наприклад, кожну годину вибігатиме Зеля і битиме ломом по шматку рельси. Незалежний фотограф дефекалізуватиметься у куточку кожні 2, я регулярно задовбуватиму всіх довкола, Смайлен розкаже всім роверистам шо їхні двоколісні коні на світ не мали народжуватися, Стефко шутитиме шуточки.
Нє, ну це все перебільшено, але сам факт якогось раптового двіжняку - це тру.

ІНТРОВЕРТ 997

Lesyk Ви забули про сатиричного  :Pперсонажа з антисуспльними поглядами який би оцінював пристосованість до життя відвідувачів.
Тут могла бути ваша реклама...

Stinger

Судячи зі всього, минулий фест був ніочьом, багато галасу, а де сам експлоринг так і лишилось загадкою...

Caesar

І рай, і пекло мають свої переваги. У раю чудовий клімат, а в пеклі – вишукане товариство.

Bottlehunter

Вчора зустрічалися з організатором фестивалю, Анаїд Агаджановою. Будемо виступати з презентацією нашого Експлорера 5 або 6 червня, розповімо трохи про нас та наше захоплення. Якщо будуть якісь новини, напишу в цій темі додатково.

Сторінка фестивалю в ФБ: https://www.facebook.com/urbanexplorationlviv
Най жиє Гуцулія!

283 Гості, 0 Користувачів