Скелі, печери, гроти в околицях Стільсько, Ілова і Дуброви 8 серпня 2015, субота

Автор knedlyk, 05.08.2015 18:33:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

knedlyk

Основна тема є на бескиді.
Влаштовую МТБ-екскурсію по скелях, печерах і гротах в цій місцевості. Так сталося, що от вже другий рік тут проводжу літо і трохи знаю місцевість і цікаві пам'ятки. Добиратися можна зі Львова будь-чим, місяць тому зробили нормальну дорогу до Нового Роздолу, то ж можна ровер взяти на машину, а тут вже на місці далі їхати ровером. Дороги ґрунтові зі щебенем і піщаною галькою. Для їзди мтб-ровером зі Львова краще їхати через Липники, потім на Загір'я, Раковець, Красів, Бродки, Суха Долина, Тростянець, ставки в Великій Волі. На ставках в Великій Волі ми б зустрілися. Зі ставків ми б поїхали в Урочище Теребеже (Бандерівські скелі), потім окраїною лісу Прийма спустимося до Дуброви (тут полазити по норах-монаших келіях і жертовному камені), потім по урочищу потічка Ласки (огляд скель по обох берегах), апхіл по лісовій дорозі на гору і спуск, далі через Дуброву на Стільсько, апхіл біля церви до городища хорватів, назад до Стільська, затяжний підйом і спуск через гору до Ілова, огляд печери Рожаниці і кілька дірок коло неї, через Роздільські дачі і ліс до озера Барвінок, купання. Далі по хатах: хто хоче, може стати табором біля Барвінка, або на Львів асфальтом, по дорозі заїхавши до гроту Прийма біля Верина. Можливо шлях ще поміняється, але основні об'єкти я описав вище.


Оновлення 1. Їдемо 8 серпня, субота.
Оновлення 2. Координати зустрічі 49°32'18.7"N 24°01'11.0"E , між 11.00-12.00 дня. Мій тел. нуль 68 "тридцять п'ять" 89 три сім 2. Мати воду, бажано ізотонік, щось загризти і ровер МТБ. Шлях проходить по грунтових і шутрових дорогах, полями і горбами. Якщо хтось забажає покупатися, то плавки переодягнутися. Погода має бути добра.
Оновлення 3. Прохання: напишіть в приват або смску, хто збирається їхати, щоб я дурно не чекав. І в суботу, якщо би хтось запізнювався або не міг втрафити, то прохання попередити.
"Дивовижний народ українці! Найбільші його вороги сконали своєю смертю" І. Драч

288 Гості, 0 Користувачів