Хороший Львів

Автор Bottlehunter, 03.09.2015 16:51:59

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Я хотів би, щоб дописів тут з часом стало більше, ніж в темі про Поганий Львів.

Позитивні зміни в місті і країні стали траплятися частіше і це не може не радувати. Ось два випадки за сьогодні, нібито дрібниці, але ще з рік тому навряд чи так би склалася ситуація.

1. Мав взяти довідку в Львівгазі. Погуглив контакти і адресу, заодно і коменти почитав, далеко не позитивні. Приготувався до довгої і тєжкої процедури. Але все відбулося рівно навпаки, телефоном всю інформацію отримав швитко і чемно, в черзі стояти не зовсім не довелося. І охоронець на прохідній всім чемно відповідав на, по суті, одні і ті ж питання.

2. Підходжу до будинку, на газоні стоїть запаркована вантажівка магазину "Командор". Дзвоню в магазин прошу перепаркувати. Вони вибачаються, за три хвилини з під'їзду вибігає водій і переганяє машину. Легко і просто.
Най жиє Гуцулія!

Roy

Доповнюю.
Вітатимуться дописи на кшталт було - стало. Все що стосується розвитку міста, архітектури, транспорту, особливо реставрації та відновлення/оновлення (елементів міста, будинків, площ, вулиць, тощо).

Людський фактор пропоную не зачіпати, бо це явище мінливе. (особливо в львівгазі  ;D)

Любимо Львів!

Meine Ehre heißt Treue

Alter

    Пару днів назад вертався вночі пішака із Скнилівського парку. По дорозі (на Любінській) мене покликав якийсь мужик і сказав що там дівчина лежить на газоні. З вигляду багатенька така, модна. Не буду описувати маніпуляції з нею по приведенню до свідомості і т.д. (під наркотою була, плюс алкоголь). Тим часом цей мужик вже встиг викликати швидку і патруль поліції нашої нової.
    Приїхали вони майже одночасно хвилин за 4-5, не більше. Подивились на неї, підтвердили "діагноз" і починають розказувати варіанти розвитку подій - на кульпар в психо-неврологічний до прочухування. Там беруть аналізи, і якщо в її крові буде щось явно нелегальне - буде їй біда. Наші полісмени те все уважно послухали (молодий такий хлопець і дівчина симпатична), а тим часом героїня повісті з того всього почала приходити до свідомості і щось лептати. Порадились із лікарями, чи можна їй додому. Ті сказали що, в принципі, можна.

    В результаті разом із новими поліцменами погрузили її в їх машину та відвезли додому, де її чекала сонна і вельми вражена подіями мама. Ото не перестаю думати - а що ж би зробив звичайний піший патрульний наряд старої закалки в такій ситуації?...
Нема нічого більш вічного за те, що обмотане синьою ізолентою.

Bottlehunter

Цитата: Roy від 03.09.2015 18:05:24
Людський фактор пропоную не зачіпати, бо це явище мінливе. (особливо в львівгазі  ;D)

З цим не погоджуюся. Розповідали, що їх нещодавно добряче тойво... попросили відповідальніше ставитися до своїх обов'язків. Бо люди жалілися. Тобто тиск громади на владу таки дає свої плоди.
Най жиє Гуцулія!

saturn1993

у Львові добрі люди, є де посидіти, архітектура просто на вищому класі.

Drunk_Kraken

Вітаю народ,чи є якесь цікаве місце у Львові(високе чи бункер) з цікавим краєвидом?Хотілося б щось нове побачити

Андрій74

Агенція туристичний Львів
Най го качка копне...

290 Гості, 0 Користувачів