Екскурсія по ЛАЗу

Автор manhattan, 28.09.2015 22:31:40

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

manhattan

Цитата: Bottlehunter від 02.10.2015 15:31:18
Успішно сходили?
в лапках, була засада на бомжів і наркоманів, спіймали нас)Спочатку спантеличений чоп спитав чи ми не заслані  ;D Конфіскували флешку, ліхтарі. Сказали погодувати їх 2 дні. Ше якись начальнік (який тоже там був) погрожував що виженуть з універу, шо то кримінал) і він не хотів сі нерви портити...

Electri4king

скільки живу і ще ніразу не чув щоб чопи ставили такі умови)) голодні біднятки
Кажуть, що найприємніша втома, коли ноги болять після тренувань в залі. Але ні, все-таки найприємніша втома, коли вони болять після прогулянок новими містами.

ІНТРОВЕРТ 997

Я ніц не поняв ,  :o серйозно жрачку просять ?
Тут могла бути ваша реклама...

Tumbler

це серйозно. Напевне, побоялись гроші взяти...

P.S Ближче до вечора детальніше все опишу, зараз трішки зайнятий

ІНТРОВЕРТ 997

То завтра впустять чи як ?
Тут могла бути ваша реклама...

manhattan


Bottlehunter

Цитата: manhattan від 02.10.2015 15:39:18
Сказали погодувати їх 2 дні

Чим погодувати? Вони у вас якісь документи забрали?
Най жиє Гуцулія!

manhattan

Цитата: Bottlehunter від 02.10.2015 16:16:27
Цитата: manhattan від 02.10.2015 15:39:18
Сказали погодувати їх 2 дні

Чим погодувати? Вони у вас якісь документи забрали?
хз чим (казали мамі тумблера ;D) записали фамілію імя, хто де живе, вчиться, тумблер показав студентський квиток, я ніц не показував..

Bottlehunter

Ну то забити тоді. Ви теж молодці, попхалися на діюче підприємство серед дня)
Най жиє Гуцулія!

Tumbler

Ми, звичайно, молодці ще ті, лізти серед білого дня було трошки самонадіянно :).

Імхо, там було декілька варіантів і ми напевне вибрали не найкращий.

Найпростіше було домовитись з охоронцем, який нас зловив. Я впевнений, що він би за сотку нас відпустив. Біда в тому, що спочатку нам в голову це не прийшло, а вже за хвилину він доповів начальнику і ми пішли знайомитися з рештою охорони.
Я добровільно показав, все що в мене було в кишенях і рюкзаку, т.к мав ніж в кишені, який світити бажання не було. Проканало. Далі я злив інфу про себе, зробили дзвінок предкам з усіма витікаючими... Вони забрали ліхтарики і картку пам'яті, ми дочекалися приїзду моєї мами і далі свобода. Як виявилося під домовленість, що ми 2 рази у вихідні принесемо їм вечерю; гроші як я вже писав, просто побоялись взяти.
Напевне, нам слід було настоювати на виклику поліції і складанні протоколу, що все було офіційно. Заплатили б адміністративку і по домам. Ну це в ідеалі.

2Bottlehunter можна і забити, але там 2 ліхтарі, сумарно на 600 грн... Хз, ще буду думати, на рахунок цього.

P.S Пишу це все для того, щоб новачки добре продумали свою стратегію поведінки, на ось такі от випадки. Я особисто перший раз попався і це досить хороший досвід)

P.P.S Охоронці постійно намагалися приписати нам щось, починаючи від того що ми "заслані", закінчуючи тим, що ми крадемо кабелі і тд і тп. (хоча ніяких інструментів у нас не було). Зі сторони виглядало трошки смішно :D

Wolff

Сміх сміхом. А зказали б , що вкрали метал - потім довго і нудно доказували  б протилежне. + якщо  б була поліція склали б протокол який передали слідчому.(якщо bed cop то розкрутивби на гроші і не на одну сотню).

:-)

Бачу є гідні послідовники в Каталанича. ;D
Декольтем своїм мене манила.

Wolff

Після вас як пишуть новини затримали злодіїв . Перших 2х у жовтні, других у листопаді. Як повідомила охорона завдяки вебкамерам ( та не вже ?) та додатковим нарядам повністю контолюють територію ЛАЗу. Так , що прості вилазки перетворюються на екстрім -шоу  під назвою ,, Ховалки - доганялки ,, (((.

Electri4king

в середині цехів декількох є камери але от чи вони взагалі функціонують.. ну і на подвір'ї давніше бачили дві(одна зі сторони паркінгу, а друга на адмінку направлена була здається). можливо там їх і більше.
як все помінялось( а раніше можна було вільно собі ходити по території і не боятись получити дюлів
Кажуть, що найприємніша втома, коли ноги болять після тренувань в залі. Але ні, все-таки найприємніша втома, коли вони болять після прогулянок новими містами.

273 Гості, 0 Користувачів