Металошукачі

Автор goom, 04.08.2009 00:16:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

goom

А чи є у когось схема металошукача, але реально діюча.

Golem

багато позитивних відгуків чув про ці металошукачі. Там є і описи, і схеми і все шо потрібно для виготовлення.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Наш Львівський інститут випускає дуже цікаву річ. реєстратор магнітного поля землі.

Може бути використаний в якості металошукача. перевага - компактний розмір, нечутливість до грунту і його нерівностей. Недоліки - не відрізнятиме типи металів, різна чутливість для діамагнетиків і парамагнетиків. Зате є можливість використовувати ферозондові та індукційні сенсори в парі, шоб спочатку знайти сам обєкт, а потім визначити його параметри.

Інший цікавий момент - можливість графічного визначення контурів обєкта. Принаймні потенційна. Не знаю чи в них реалізована. Ідея в тому, шо провівши по Х і У ми, подібно сканеру, матимемо зображення обєкта. Адже ферозондовий реєструє відхилення поля землі в певній точці.
Дігери всіх країн єднайтеся!

yar-79

Схем металошукачів в інтернеті є повно. Одна з найкращих, називається "гроза". Кажу відразу, це все минуле сторіччя, нічого гарного ніж купи чорного металу і випадкових знахідок не буде. Якщо дійсно хочеш якісний прилад, маю двох знайомих які на базі своїх підприємств і западенських деталей клепають МД по 600$ які є аналогами западенських МД відповідно з ціною 1200$ Маю тут у Львові кулібіна, який за 50 паперів збере тобі "Кащея", МД без дискримінації металів, монетку бачить на 15 см, але черноти накопаешся поки ії знайдеш гей-гей...

Golem

Ти мене не правильно зрозумів. В самого руки не з поясниці ростуть, тай й по професії електронщик.


Я не робити хочу металошукач. Мені набагато цікавіше придумати шось зовсім нове. Їх магнітні детектори літали і літають на супутниках навколо землі, реєструючи її магнітне поле. Плюс, шо мене дійсно зацікавило, так це теоретична можливість одержання зображення контуру обєкта під землею і відсутність громіздкої антени.
Дігери всіх країн єднайтеся!

yar-79

Тоді спробуй знайти в інтернеті  ИГА-1, прибор, хоч і москальський, але реальна альтернатива георадарам, +компактний. Якщо такий зробиш, я перший в черзі на закупи!

Golem

Дякую. Інформація цікава. Не буду казати шо цим займуся всерйоз(маю вже роботу), але в фоні можливо.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Golem

Опис принципів роботи, побудови і готова схема протонного давача магнітного поля тут Прошивки контроллера звісно не дають, але її не складно написати самому.



Дігери всіх країн єднайтеся!

Rubak

"Маю тут у Львові кулібіна, який за 50 паперів збере тобі "Кащея""

Я б такого Кащея собі придбав для початку, як новачку підійде?

yar-79

Нормальний, прилад монету бачить на 15см по повітрі (в землі має бути краще), правда не відрізняє кольорових металів від чорних, тому копати прийдеться все підряд, хіба потім навчишся по звуку орієнтуватися, загалом його купляють ті, кто зберає металобрухт. За монетами замучишся лазити. Можна по старовині походити, там все підряд копають. Альтернатива- можна взяти б/у ACЕ-250 в районі 200 паперів...Якщо надумаєш брати Кощея, маякни тут я скину тобі телефон.

Golem

ну кощеї вони також селективні. Принаймні так пишуть в описі. параметри такі: Максимальная глубина обнаружения объектов (по воздуху):

- монета диаметром 25 мм: до 30 см;
- каска: до 1 м;
- максимальная глубина: до 2 м.

Бачив продавали на радіобазарі і на Південному.
Дігери всіх країн єднайтеся!

yar-79

Ти розумієш, вислів ДО 30 можна тлумачити по різному, це теж саме як і знижки до 90%- може бути і 90, а може і 10%, і в основному всеж таки 10% ;D Два метри тягнуть дуже моцні МШ, мій, з великою катушкою тягне каску тіко на 1,7 метри, а він рахується найкращим по війні. Те що його переплюне якийсь Кощей з радіоринку, відноситься до теми наукової фантастики!

Golem

Згідний. 2м то для особливих випадків :) Цікаво якби хтось з власників кажея поділився реальними враженнями від нього.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Dark Wind

Мій має режими, колір, весь метал, 3 режим весь диск, я так поняв для більшої точності, ну і чуйка регулюється, та дискретність. короче можна на рижик настроїтися. якшо правильно шукати то бере до 20 см монети. а брухт і до метра стріляє. До 2 хіба танк заритий ;D

goom

а як звязатись з тим Кулібіном, бо я би придбав того Кощея.

atlas1975

З того шо я читав в російському неті про Кащей - професіонали його вважають середнячком, з певними недоліками. Дещо виправляють. http://www.trizna.ru/phpBB2/viewtopic.php?t=30490
Ось ше лінк http://forum.violity.kiev.ua/viewtopic.php?t=9027

Dark Wind

Може то свій продати!!! ато часу нема тим займатися, хіба лежить пилюкою припадає

goom

може і продаш???

Yuriy

Шо може і в скільки ціниш?
Історія мого життя складає частину історії моєї Батьківщини

ADVENTURE

inkognito

  Шановне панство, на форумі є відповідна гілка для комерційних пропозицій, що ся зве Куплю-Продам-Подарую-Позичу де і попрошу дописувати комерційних тем. Дякую!
Resistance is futile

386 Гості, 0 Користувачів