Вулиця Наливайка 2 або дільниця електриків=)

Автор Dexter, 18.09.2009 15:12:46

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Dexter

   Вчора гуляючи з Кшисею по центрі шукаючи (нескажу шо але то точно ніякого відношення немало до того шо знайшли) чисто випадково вийшло попасти на вулицю Наливайка (гарна назва для вулички) ми замітили дивну загорожу (вона просто ледве стояла  була закрита на дротик і підперта бруківкою).
   Заглянувши за забор ми побачили невиличкий закинутий дворік з двома будівлями(одна з яких точно старіша за всі ті що її оточуюють)але сама суть було в тому що вони були досить побиті і майже зруйновані.
   За наявностю часу і великого бажання обдивитися це все ми пішли шукати нормальний вхід.але в всіх підїздах був вихід тільки на тупіки.Тож ми повернулися до загорожі ,ну так як іншого входа не знайшли,вирішили просто перелізти забор(хоча збоку була ще пара дверей які ледве трималися купи але також були закриті)
  МАйже весь дворік густо обріс виноград(ну або щось похоже на нього),також там стояли два будиночки:
1-одно поверховий
2-двох поверховий з горищем,досить старий на вигляд=)
  В самому дворіку валялося купа кумедного сміття(побачите далі на фотках).Одноповерхова будівля  в середині виявилась майже повністю закидана мотлохом.але саме цікаве в ній це те що там була вевика квадрітна яма з входом кудась далі(скорше всього в підвал)через відсутность фанаріка ми вирішили туди не пхатися=)Друга будівля виявилася цікавішою в ній є досить багато кімнаток різних розмірів(доречі одна з кімнаток була досить висока і зверху на драбинці було щось похоже на металеву кладовку)але так само як і в першій будівлі в наявності був брудний одяг,купа металу і просто маса простого сміття(ну колишній готель для бомжів)другий повер нічим не відрізнявся від першого.а от на горищі колись був гарний пожар(ну або електрики після водки вирішили через вогонь пострибати.або бомжі погрітися)
  Вийшовши на дах ми побачили бабульку яка бігала по балконах сусіднього будинку.чемно привітвшись з нею вона зупинилася і розказала нам що тут колись давно ,за царя гороха, розливали вино.це мене досить здивувало адже табличка на дверях говорила що це колись була дільниця електриків.А також ми дізналися шо тама має бути сторож але за містичних обставин він кудась пропав ;D
  Попрощавшись з бабцьою ми злізи на низ і "тихенько" перелізли через браму(настільки тихенько що в прохожих були вевикі квадратні очі ;D)

Dexter


Кшися

еге ж...досить не погане містечко як на сам центр...
і вже давненько закинуте.

Dexter


Romchick

Хм.. Часто там проходжу, завжди було цікаво що то за споруди. Дякі, тепер буду знати.

Golem

Дякую за опис. Часто його бачив, але ніколи не випадало злазити. Читаючи ваш опис згадав про якусь диспетчерську що знаходиться на вуличці між дудаєва і Грушевським. Якшо йти вночі, через два вікна видно стіну, повністю заставлену різними лампочками, приладами і пеермикачами.
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

  Є там така точно, "Галицький центр електромереж" здається. вул. Волошина Августина, так Гугл каже. Ще є дуже непогане місце (карта нижче), між вул. Крива Липа-Дорошенка-Гнатюка. Гарна стара водонапірна вежа, вхід через великі ворота із вул. Гнатюка, на карті стрілочкою позначено. Також гарний дестрой (правда уже проводяться ремонтні роботи) за старою зупинкою трамваю №2 по вул. Дорошенка якшо рухатись від центру. Частина дестрою виходить на початок вул. Крива Липа, по праву руку, якшо рухатись до вул. Січових Стрільців.
Resistance is futile

Dexter

 ;D нема за шо.
Я туда ше хочу вернутися оглянути підвал(а може то і не підвал) якось зроблю тему в Планах...заодно можна буде оглянути і ті будівлі про які ви говорите=)

Dexter

  Ехххх вернулися ми туда 20 числа.але перд самим входом нас чекала машина з якоїсь охороної фірми і недоброзичливий дядько в середині який чемно нам пояснив що це приватна власність і нас він туда не впустить.
  Видно він всетаки получив прочухана за то шо ми з Кшисею там лазили.а його в той час на пості не було=)

Golem

А як хтось дізнався шо ви там були?
Дігери всіх країн єднайтеся!

Dexter

   Та бабулька яка нам розказувала про цей об"єкт...також говорила про вартового якого чомусь немає напевно вона і настукала=)

248 Гості, 0 Користувачів