Деякі рекомендації по створенню тем і додавання відповідей

Автор Golem, 19.09.2009 08:30:50

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Golem

Останнім часом сильно збільшивсі обєм робіт по модеруванню форуму. З одної сторони це повязане із значним збільшенням активності учасників, з чого я страшно сі тішу. А з іншої: користувачі часто відповідають не в тій  темі, перетворюючи звіт в обговорення якоїсь іншої проблеми. Чи створюють теми з назвами, шо не розкривають її суть.Через це потім дуже важко буде знайти потрібну інформацію на форумі.

Тому попрошу всіх звернути увагу на наступні пункти:
- Створюючи тему проаналізуйте в якому розділі вона має бути. Плани - в Планах, а не Інженерних спорудах. А бомбік в Бомбосховищах, а не у Всяке-Різне. Не знаєте - спитайтеся адміністрацію в ПП.
- Створюючи тему в звітах проаналізуйте чи це дійсно звіт, а не просто перелік фото. ЧИ містить він детальний опис обєкту, карту його знаходження, інформацію про нього. Сумніваєтеся - краще створити в загальній темі. А потім я перенесу.
- Завжди давайте точну назву теми. Наприклад замість "На ці вихідні" слід писати "Вилазка в Лощину на 21.01.09". Це значно полегшить пошук теми в майбутньому.

Додаючи відповідь подумайте:
- Чи стосується вона теми
- Якшо описаний матеріал цікавий і Ви плануєте туда полізти, створіть відповідну тему в Планах
- Повідомлення яке містить тільки "+" під звітом не несе жодного інтелектуального навантаження, а тільки додає довжини сторінці. Плюс можна поставити і тихо :)

Дякую за розуміння.

ПС: Далі буде по мірі виникнення нових... :)
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

   Від себе можу додати наступне:

   1) Не слід домовлятись про вилазку на форумі, як наприклад тут. Жодного інформаційного навантаження... Усе це можна зробити шляхом використання "Особистих Повідомлень", асі, Скайпу тощо. А на форум відписати просто просторові та часові координати зустрічі;
   
   2) Не пишіть нумери ваших мобільних телефонів у постах на форумі, яко так само тут(і ше де багацько на форумі). Вам же буде гірше. Форум індексується пошуковими системами, ботами і ше фіг знає чим - як будь-який популярний сайт в Інеті. Якшо не хочете шоб вам звонили незнайомі люди у 3 ранку із запитаннями "по чому у Вас рубероїд?" - не залишайте ваших номерів у відкритому вигляді. Обмін інфою аналогічно як у пункті №1.
Resistance is futile

dead cat

Наперед прошу вибачення за провокацію флуду в темі, яка для цього аж ніяк не призначена.
Повідомлення на форумі читати я люблю і пропозицію "не подобається - не читай" не хочу навіть розглядати. Не хочеться щоб форум перетворювався на зошит двійочника, якому вчителька червоною ручкою всі помилки виправила. Це лише ускладнює перегляд.
Слідкуючи за практикою модерування на інших форумах хочу додати, що зазвичай перше зауваження до некоректно написаного повідомлення справді пишуть в ПП, а згодом все іде по наступній схемі:
[відредаговане повідомлення]
редагував модератор\адміністратор %юзернейм%. друге зауваження
і т.д. до бану за ігнорування зауважень.
без жодних переходів на особистості та "міряння".

Golem

Дігери всіх країн єднайтеся!

235 Гості, 1 Користувач