S.T.A.L.K.E.R. - екстремальна рольова полігонна гра

Автор RoMeL, 19.09.2009 23:56:02

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

RoMeL

Виявляється в Сталкер люди бавлять не тільки в себе на компютері, а й в  реалі.

Ось дві силки з просто нереальними фотографіями цієї рольової гри ...Просто слюньки течуть... Ех, я б також не відмовився взяти в ній участь... ::)

УВАГА! ВЕЛИКИЙ ТРАФІК!!!

Сталкер: Жители Зоны 2009

S.T.A.L.K.E.R - Жители Зоны

Силки взято звідси: _http://star-tm.ru/

P.S. До речі, хто ще не знає, Кал оф Припять вже на золоті :P
Fruere vita, dum vivis

Chuhaystur

АААААААААУУУУУУУУУУУУУУУ Нє, мене тепер просто ломить, так хочу вто побавиться!!!))))))))))) Фух, ех, класна річ, однозначно!)))))))
Бачиш: в них тут зовсім інший світ..кажуть, в них тут правда на обід.

Stinger

Ми у Львові вже намагались такє влаштувати, так набралось всього 10 чоловік, а так і сюжет був і антураж, і валина в мене М-16 аирсофтна автоматична є, а от пограти не було з ким... а скіки місць у львові є, одна лощина чого варта... Ех...

RoMeL

хм... не погано було б шось таке організувати... тіки тре бажаючих...
Fruere vita, dum vivis

Golem

Зараз в Новому Роздолі. Кращого місця для гри не придумаєш. Щільна індастріал забудова, ну просто величезні розміри, є кілька відкритих бомбіків, жодного опору з сторони охоронців.
Дігери всіх країн єднайтеся!

gor_qkop

Хлопці, це все тне не наскоком організовувати, як мініму піти в львівський пейнтбольний клуб, сказати ми організовуєм територію... потім продумати як реконструктори світ, ролі, угруповання, обрати майстрів, виписати вимоги до спорядження і т.д., нормально це організувати то дуже серйозна робота...

Stinger

В нас клуб історичної реконструкціі, народ також їздить на рольові ігри по фентезі, тому досвіду вистачає, і підходили до того грунтовно, був сюжет, місце на полігоні, а то шо кожен хочаб раз перечитав пікник на обочине, то і мови бути не може, кожен знає... справа в іншому, я б наприклад хотів би просто побігати, постріляти в стилі контер страйку наприклад по лощині, бо для мене це ближчє, там не треба сюжет, там просто виконати завдання, типу команда на команду як в страйк болі (не плутати з пеинтболом) але стилізувати це під сталкера, де одні будуть грати монстрів в засадах, а дві команди, наприклад долг та моноліт будуть боротися за якійсь артефакт, паралельно натрапляючи на монстрів та в пастки... такє легше організувати, а по цікавості та адреналіну на багато перевершує пошаговий відіграш в рольових іграх... моє імхо

inkognito

  Ідея звісно хороша, цілком підтримую --> маю наступні думки:

 1) Лощина - до сраки у такому плані. Розмір малий, відсутність обхідних шляхів, вузькі коридори, можна годинами палити один в одного прикриваючись напіввідкритими гермами;

 2) ІМХО як мінімум - F%ck Park, проте там уже і без нас бавляться у це саме. Але то не тру у порівнянні із New Розділ'ською Сіркою (щойно сьогодні із дводенної вилазки відти, чекаємо звіту). Ось де можна реально відчути дух Зони! І я скажу більше, я просто зараз не уявляю місця, котре не більше 1,5 год маршруткою від міста і так схоже на Прип'ять! Ба навіть взагалі неуявляю де це можна краще організувати ніж як у самій Зоні звісно!

 3) Записуйте мну у бажаючі, страйківську М-16 та відповідну спорягу маю де взяти;

 4) Фентезі-забавки не те саме, наприклад S.T.A.L.K.E.R = але звісно engine один  :) Тра пробувати та кумбінувати!

 5) Нах нам той Львівський Пейнтбольний Клуб? Самі спробуємо організувати та кого треба запросити! Окрім того пейнт - це дорого порівняно із airsoft'ом. Окрім цього, це гра між друзями -  чесність відіграє тут одну із перших ролей, адже після попадання кулі на одягу не залишається слідів фарби. А за відсутності чесності з'являються "Дункани МакКлауди" (кіно "Горець", котрих можна вбити лише відтявши голову)  :) А робота дійсно велика та серйозна, допомога "ветеранів" не завадить;

 6) Знаю і пильную за Колл оф Прип'ять. Обов'язково офіційно си куплю бокс (усі попередні бокси маю). Навіть якшо зроблять чергове гівно котре можна буде назвати "Калл оф Припять" :)

 
Resistance is futile

gor_qkop

Мені здається, що на першому етапі необхідно визначитись і офіційно домовитись що до місця...

inkognito

 а я б спочатку домовлявся про правила Гри, а потому їх не проблема перенести на будь-який об'єкт. ІМХО звісно.
Resistance is futile

gor_qkop

Ну звичайно, перед домовлянням про обєкт тре подумати що господарю розказувати

YserL

Треба зібратися і написати правила.

petryxa

я думаю, перед тим як організовувати щось своє варто подивитись, що виходить в інших... на їхні "косяки", позитивні моменти і т.д. тим паче, що якраз 18.10 на Сихівській ТЕЦ планується страйкбольна гра по мотивам Сталкера. Детальніше тут  http://airsoft.com.ua/forum/viewtopic.php?f=3&t=31193

Golem

Маю таку концептуальну ідею.

Беремо досить велику територію. Новояворівськ чи Новий Розділ. Ідея в тому що кожен сам за себе. Кожен має кульки тільки свого кольору які не стираються. Перемагає той - хто в кінці дня вбє більше людей. Тобто позначить. Перевага в тому - шо всі учасники грають до кінця. Одяг міняти не можна.

Людей так 20-30. Гра починається в якійсь визначеній годині. Кожен сам вибирає місце інсталу, шоб ніхто інший не знав :) Потім ввечері всі збираються на точку. Точка бажано шоб була висока, аби суддя міг наблюдати за підходом учасників і слідкувати жеби нііхто ні в кого не стріляв. Або навпаки в бункері. Тоді підхід на точку теж буде цікавим заняттям.

Також можна зробити команди по 2-3 чоловік. Не більше. Тоді значно простіше з кольорами і цікавіше цілий день бродити. Правда відчуття не ті. Перемога рахується на команду.

По полю битви бродитимуть також судді(суддя) з добровольців і слідкуватимуть за правилами. Відповідно даватимуть штрафні очки.

Хто шо думає з цього приводу?
Дігери всіх країн єднайтеся!

inkognito

  Дуже гарна ідея! Я чомусь схиляюсь більше до груп із 2-3 чоловік. Та й зрештою, де набрати стільки маркерів та відповідної споряги? Хто знає орієнтовні ціни на це добро у перерахунку на одного дописувача?
Resistance is futile

184 Гості, 0 Користувачів