Прогулянка довкола залізничного вокзалу у Львові

Автор bodyabighit, 13.03.2016 19:17:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

bodyabighit

Прогулялися сьогодні з Інтровертом по залізничній станції Львів і довколишній території. Отже, стартували з почтаку вул Залізничної



Пройшли повз Львівський локомотиворемонтний завод





і вийшли на пішохідний міст



Тут нам відкрився такий ракурс для фотографування











Далі пішли до моста на вулиці Левандівській

















Потім рушили в сторону локомотивного депо







і вийшли на ще один довгий пішохідний міст











після чого ми зазирнули до озера Левандіського







Завершили прогулку залізничним мостом на вулиці Шевченка







Bottlehunter

Прогулянка в кращих традиціях раннього Експлорера) Хіба що тоді пхали носа в кожну дзюрку і зле прикриті двері, що траплялися по дорозі.

Обом по плюсу.
Най жиє Гуцулія!

Wolff

Будучи на Головному Вокзалі і зрозумівши , що чекати на електричку майже дві години - вирішив провести час з користю для себе та експловер - суспільства .Як завжди спонтанно і не плануючи, попав на кінець вул. Залізничної де були залишки заводу. Дві не примітні будівлі а саме головне веншахта в кущах біля забору - та де ж таке можна пройти мімо).



Wolff


Wolff

Все таки бажання попасти в бомбік було сильніше то повернув до першої будівлі і спустився у підвал

Облом по повній программ((( вода вище колін

Самі приміщення повний дестрой.
1й поверх






Wolff

Криша :)
За декілька років територія змінилась на 100 %. Одна половина майже ліс , друга новобудови. За декілька років тут буде новий мікрорайон .






Wolff



Спускаючись до низу на сходах зустрівся з групою 4 -6 пацанів з фотоапарами які піднімались на гору. Перепутавши мене з сторожом дали ,, задній,, хід з прискоренням  ;D на вулуцю і розчинились в провулку.
Ану признавайтесь кого Я з вас так налякав !
Фото https://www.flickr.com/photos/142194937@N06/albums/72157667020707463

Electri4king

води в бомбарю справді по самі яйка, раніше було менше і брали нормальні гумаки але не дуже допомогло. лізти туди я би не радив, вода на перший погляд прозора, але потім коли влізаєш в то всьо, то повна ж. - не бачиш абсолютно нічого що під ногами із-за мулу. я так чуть не провалився в якусь диру в підлозі, тому ліпше той бомбарь оминати, там і так нічого не уціліло всередині
Кажуть, що найприємніша втома, коли ноги болять після тренувань в залі. Але ні, все-таки найприємніша втома, коли вони болять після прогулянок новими містами.

Indigo

Гуляв у цих краях пару днів тому. Досить екзотична деталь, як для нашого міста (що без порту): якорі на брамі якоїсь закинутої парковки мабуть колись існуючого тут підприємства. вул. братів Міхновських, 32 (напроти перехр. з вул. Стороженка)


266 Гості, 0 Користувачів