Оперний театр . Підвали.

Автор Wolff, 22.04.2016 21:57:38

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Wolff

Після шуму з вилазкою на дах театру, вирішив попасти в службові приміщення та підвали).
Попасти діло не хитре ( трохи артистизму і наглості і ось я вже в середині. Проскакуючи прохідну звернув увагу ,що фасад оперного просто нашпігований камерами спостереження(! Про це свідчив монітор охорони на якому в он - лайн режимі було видно всі сторони фасаду театру та навколишня територія. Камер нарахував аж 16 шт (не слабо  :))+ були камери в парадних коридорах і основних залах. Це різко змінило плани - тож через службові сходи рушив  до низу.
Підвальні приміщення довгі і своєрідні. Всі двері на замках то ж не гаючи часу рушив шукати далі , щоб зануритись глибше в світ культури))).



Так є прохід - дую туда

Опа! це щитова ...

Wolff

Зрозумівши . що  з таким макаром нікуди не попаду  -вирішив діяти по обставинах. В кінці коридору почув розмову -це монтажники несли якісь коробки в саме сердце театру -СЦЕНУ! Так як коробок було явно більше ніж 2робітника , Я чемно -нагло напросився на допомогу. Проканало!!! Ось Я і під сценою).


Коли допоміг занести  останню коробку і влучивши момент спускаюсь ,ще нижче...

Механізми підьому сцени просто вражають ( жаль відсутність світла і місця для зйомок дуже мало  - немає можливості показати всю косткрукцію разом :().


Ось самий нижчий ярус  -як кажуть нижче тільки Полтва) ( якщо чесно то вона з боку).

Wolff

Зрозумівши ,що мене можуть  тут закрити і то не знати на скільки , мусів покинути фотосесію (жаль фоток вийшло мало (дуже мало  часу та  світла + фото вспишка могла пробудити до мої особи не здоровий інтерес , що для Мене було зайвим. Тож побавившись в неведимку  знову попав в коридор а там і на пр. Свободи).

Driver

+ за здоровий авантюризм  ;D може ти ще так попадеш в підвали головної пошти ( звітам дві дороги під цитадель або як не встигнеш вийти в СБУ   ;) )
Одінь окуляри з фіолєтовим шклом так легше стіну пробивати чолом.

YserL

Плюс. Головне добре заряджені батарейки в телепортаторі.

297 Гості, 0 Користувачів