Закинутий будинок по Вул. Руська 6

Автор Wolff, 30.04.2016 21:53:49

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Wolff

Сьогодні після обіду сидівши у центрі  в кафе та чекаючи колег випадково літаючи по теренах інтернету потрапив на сайт Міської Ради де була розміщена афіша про аукціон нерухомості міста.
Один о обьєктів  - а саме, не жилий будинок по вул. Руській 6 мене тут же зацікавив).
Так як мав годину часу і дощик перестав накрапати  - вирішив глянути на нього.
5 хвилин і ось Я на місці. Від вулиці будинок доглянутий і жилий -той треба попасти в середину. Кодовий замок пройдено за 5 секунд. Підїзд як кажуть ,, економ,, класу ).



Перебігшись поверхами завертаю в коридор який веде у подвіря


Wolff

А ось і ціль моєї вилазки. Як на диво на першому поверсі горить світло? Підійшовши ближче і порухавши вхідні двері  почув гавкіт не малої собаки, зрозумів - що в будинку хтось є (.  Обходячи маленьке подвіря шукаючи іншого проходу - почув голос з вікна першого поверху.
Що Ви тут ходите?
Підійшовши до вікна побачив чоловіка середніх літ. Ага  - це сторож який охороняє даний дім.  Проявивши авантюрно - театральні навики  ;D вмовив пустити мене в будинок для фотосесії.
Пса ( дійсно велика собацюра ) закрили в підвалі - що прохи Мене ростроїло бо хотів і туда попасти(ю  .Але спорити не хотів бо чоловік почав ,, щось підозрювати,, і взагалі все могло накритись       ,, мідним тазом,,.

Перший поверх завалений хламом тож піднімаюсь на 2й.


Кімнати захмалмені але не пусті


Так як двері в сусідні квартири були забиті цвяхами а виривати не було чим ( та і охоронець навряд чи дозволив би) піднімаюсь на 3й поверх. Сходи настільки аварійні ,що чуть не кинув цю затію коли дві деревяні сходинки провалились під мною і Я чуть не полетів за ними на поверх нижче :(




І знову забиті дері...
Тож піднімаюсь на горище



Знайшовши лаз вибираюсь на дах який почав тріщати під мною то ж фотосесія була ну дуууже коротка).

Фото замороженого будівництва по вул. Федорова. Видно на скільки пошкоджені навколишні будинки і зруйнована решта(((. А цеж центр міста!!!

Спускаючись до низу під пильним поглядом охоронця , який вже почав нервувати і хотів що б Я швидше покинув будинок мусів перервати свої ,,ходілки,, та попрямував до виходу(.

P.S
Будинок в такому стані та й ще в цетрі міста :'(  -як то кажуть нема слів..
Трофей який встиг взяти  :) Фляшка з під вина .. Променисте .. 70 р. випуску.


Всі фото https://www.flickr.com/photos/142194937@N06/albums/72157667717051846

399 Гості, 1 Користувач