Сьома зустріч Explorer.lviv.ua. Бродки, 28 травня

Автор Bottlehunter, 08.05.2016 23:21:15

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Bottlehunter

Маю велику честь та приємність запросити всіх учасників, читачів та просто небайдужих до подорожей та активного проведення вільного часу людей на Сьому щорічну зустріч учасників Explorer.lviv.ua, яка відбудеться 28 травня 2016 року біля закинутої бази відпочинку, що на околиці села Бродки Миколаївського району.

Дата: субота, 28 травня 2016 року, 14:00

Місце: околиці с. Бродки Миколаївського району, приблизно 30 км. від Львова в напрямку Стрия. Місце на мапі.

Хто запрошується: абсолютно всі люди, яким не байдужа тематика форуму. Головна мета наших щорічних зустрічей - побачити старих друзів, познайомитися з новими, обмінятися враженнями за рік та помірятися досвідом ;) Тому - не вагаючись - приходьте самі та приводьте друзів. Буде весело!

Як дістатися: Автомобілем по трасі на Стрий, далі через Бродки до місця призначення по непоганій грунтовій дорозі.
Автобусом можна їхати з перехрестя Стрийська-Наукова, вийти треба на зупинці Луб'яна (Місце на мапі). Далі спуститися з траси стежкою в східному напрямку та пройти біля двох кілометрів, проявляючи справжні експлорерські навики орієнтування на місцевості.
Підозрюю також, що повинна бути маршрутка до села Бродки, але не знаю нічого про її графік. Пізніше намалюю карту та схему добирання.

Щодо харчів: буде бочечка пива від нашого пивного спонсора - пабу Сто Рентген та смачний сюрприз, приготований на вогні. Крім того, кожен бере з собою чогось смачного, щоб не лишитися голодному та пригостити друзів. Про оплату: зробимо так, як минулого разу - про закупівлю і приготування харчів (крім алкоголю) подбає адміністрація. На самій річниці пустимо по колу капелюха, куди кожен зможе кинути стільки, скільки вважає за потрібне. Виручені кошти підуть на розвиток форуму та допомогу нашим воякам в АТО.

Що з собою брати: все, що, на вашу думку, може стати у пригоді на пікніку. Хто захоче (а таких, думаю, буде достатньо), залишатиметься на afterparty з ночівлею в лісі. Тому в пригоді стануть намети, каремати та спальники.

Дрес-код: фірмові футболки Експлорера та/або різноманітна експлорерська атрибутика: Л-1, бахіли, каски, ліхтарі, камуфляж і т.п.

Відпишіться нижче, будь ласка, хто буде та скільки друзів буде з вами. Конструктивні пропозиції та креативні ідеї вітаються! Зустрінемося на святкуванні!

Пе.Ес. Якщо погода на 28 травня буде вкрай погана, зустріч автоматично переноситься на тиждень вперед.
За визначенням Декстера: Погана погода - сильний дощ, ураган , метеоритний дощ, концерт Джастіна Бібера (в випадку зомбі апокаліпсиса ми лишаємося в Бродках).



Най жиє Гуцулія!

Lesyk


ІНТРОВЕРТ 997

Тут могла бути ваша реклама...

Блондинка в кедах

+1
Якщо треба, допоможу з прибиранням і приготуваннями до святкування

DeZer


Electri4king

Кажуть, що найприємніша втома, коли ноги болять після тренувань в залі. Але ні, все-таки найприємніша втома, коли вони болять після прогулянок новими містами.

Le-i-3o

Мабуть +1, бо мій  +2 буде на роботі :(
Він копав, і ти копай!!!

inkognito

Resistance is futile

YserL


Rufus

Be friendly to bats!

Dexter


Андрій74

Най го качка копне...

Sunkatalano

+2)
ЦитуватиАвтобусом можна їхати з перехрестя Стрийська-Наукова, вийти треба на зупинці Луб'яна (Місце на мапі).
Дістатися можна також з Приміського Вокзалу, кожні 30хв. - маршрутки №555 (Львів - Новий Розділ) та №235 (Львів-Жидачів-Журавно). Стрийські, як правило, не сильно хочуть брати... З пл. Петрушевича щогодини (в суботу 8:00-19:00) маршрутка Львів-Миколаїв, Львів-Гірське... Вартість проїзду в одну сторону приблизно 14 грн.

maxxxx...

Народ,а у Львові у вас бувають зустрічі? Я працюю по вихідним,не маю змоги в Бродки заїхати. Взагалі,які у вас вікові обмеження,і яки вимоги,щоб потрапити до вашої компанії? Чи є у вас вільні дівчата для знайомства? Я новачок,дигером себе назвати неможу. Єдине,що я бачив,це ті підземелля,в яких проводяться екскурсії,та кілька невеличких бомбарів. Але,вважаю,що пізнавати щось нове ніколи не пізно.

ІНТРОВЕРТ 997

Краще най скаже адміністрація , але чувак в умовах реєстрації все ніби написано , щодо дівчат для знайомства то це до " Львівських ляльок " або на сайти знайомств в нас тут відношення хлопців до дівчат 6 до 1 ( 1 дівчина на 6 парубків ) , тобто парад "сосисок " . Щодо зустрічей ві Львові 25 травня дещо буде в кафе Come in. Почни з куріння форуму , а для питань є чат в якому пишуть мудрі  і не зовсім форумчани . Щодо питання штибу "як стати одним із вас " тут однозначно відповісти важко .

П.С. То моя персональна думка , адміністрацію прошу мене не банити якщо звісно на те нема причини ...
Тут могла бути ваша реклама...

Bottlehunter

Най жиє Гуцулія!

Bottlehunter

Схема і короткий опис добирання зі Львова для тих, хто без власних коліс.



Пункт №0. Сісти на Головному, Приміському вокзалах, перехресті Стрийська-Наукова або ще де-небудь на автобус, який їде в напрямку Миколаєва. Таких автобусів протягом дня ходить тьма-тьмуща (на Стрий, Моршин, Дрогобич, Новий Розділ, Миколаїв, Долину і те де).
Пункт №1. Вийти на зупинці "Луб'яна", вона ж славнозвісна Липівка. Їхати туди приблизно 20-25 хвилин.
№2. Перейти дорогу та пройти приблизно 600 метрів в сторону Львова. Потім повернути праворуч і вниз, на стежку.
3. Перейти річку Зубру (міст там мав би бути  :)) і продовжу вати йти прямо, аж поки не вийдете на грунтову дорогу.
4. Звернути направо і пройти грунтівкою менше кілометра, до першої розвилки, на якій повернути наліво. Це дорога до закинутої бази відпочинку (5). Ще хвилина - і ви на місці. Постарайтеся знайти на території озеро, а на його березі - експлорерів, які вас вже зачекалися.

ПеЕс. Я щось трохи переживаю, що так мало людей відписалося в темі, хоча погода обіцяє бути хорошою. Дайте знати. будь ласка, камрадам, що довший час не з'являлися на форумі
Най жиє Гуцулія!

Drusja

>>>>>>>>>> Не довіряй нікому <<<<<<<<<<

Roy

Meine Ehre heißt Treue

MadLife

Життя - це подорож

242 Гості, 1 Користувач