Комбікормовий завод, Красне

Автор Emmett, 04.07.2016 19:05:35

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Emmett

Якось прямував я до одного всім відомого високого об'єкту біля Красного, прямував та й не випрямував -- прийняли мене спочатку добродушні сторожі, а потім і не менш добродушні пани поліціянти. Ну що ж, прийняли, то прийняли, догори полізу іншим разом, а зараз треба якось провести тих пару годин, які залишалися до електрички. Випивши по стакану смачного вокзального розливного квасу, вирішили лізти на неопізнаний об'єкт неподалік, який складав враження потенційного абандону.

Напевно, щось пов'язане із зерном, бо стоїть елеватор.



П'ять хвилин, і ми на території. Виглядає тихо, чого очікувати не знаємо.





Бачимо двері, заходимо.



Перед нами зала евідомого призначення, такий собі дестрой. Червона фарба, що залишилася на стінах надає приміщенню якогось особливого шарму.



Щитова.







А оце вже щось цікавіше!











По документах і довідковій літературі, знайденій в кабінеті старшого майстра стало зрозуміло, шо ми знаходимося на території комбікормового заводу.







Пам'ятаєте, як такі стояли на вулицях, з надщербленими скляними стаканами всередині?  :)





Сауна, щоб дирекція заводу завжди мала можливість гарно відпочити.





Ще трохи полазивши територією заводу, стало зрозуміло, що він не такий вже й закинутий, як на перший погляд. Де-не-де стояли машини і навіть ціла фура, в одному із колишніх корпусів облаштували стайню, про що свідчив запах, який нокаутував мене на вході і так і не дав пройти всередину. Тож, побачивши дядька, який уважно нас розглядав із новенького пластикового вікна, ми, довго не роздумуючи, що ж то його так зацікавило у наших скромних персонах, тихенько дали драла звідти, бо настрою прийматися вдруге за день не було.

Туво є мій блог, зацініть!

Roy

Meine Ehre heißt Treue

282 Гості, 0 Користувачів