Замуровані в Полтві, або як не треба робити

Автор Stinger, 22.09.2009 23:43:14

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Stinger

Треба було би помістити цю тему у техніці безпеки, але ТБ є в прикріпленних темах, а туди мало хто заглядає, а тут побачать всі. Одже:


21.09.09 з нами стався прикрий інцидент, який змусив задуматися над вилазками в Полтву. Одже вирішили ми сходити в Полтву пофоткати, подивитися. Був я, Декстер, Едуард та друг Декстера Віктор. Зібралися в 18.00 біля оперного. Одразу постало питання де інсталитися, біля мосту на Чорновола чи біля Білої скелі. Так як до Білої скелі чапати було далеко, то вирішили піти на Чорновола, хотілося ше пройтися під
оперним. Прийшовши на місце, ми побачіли що вхід закритий на залізний засов з вставленними болтами. Розуміючи що доведеться відкривати вирішили про всяк випадок попередити працівників того чудного закладу аля САНІТАРНОГО ПОСТУ. Попереджати пішов Декстер, бо в нього було посвідчення преси, повернувшись і попередивши, ми відкрили вхід і нормально заінсталилися. Після двох годинної прогулянки Полтвою ми повернулися до входу, почали відкривати і зрозуміли що залізна кришка ніфіга не відкривається, і що нас тупо там закрили. Трохи обдумавши ситуацію вирішили подзвонити Зелі та попросити допомоги. Далі Зеля подзвонив Інкогніто, а вже Інкогніто прийшов нас визволяти з полону Полтви, за що йому окремо великє дякую! Потім під'їхав і Зеля. Закрили нас надійно, вставили замість засова ручку від гермо дверей та забили по саме аяяй, ще зверху накидали цегли та поклали здоровенну дерев'яну колоду, добре що хоч не заварили.

Одже з цього можно зробити висновки:

1) більше не інсталитися в день під мостом на Чорновола;
2) якщо і інсталитися, то вже після 22.00, і після виходу закривати все так як і було;
3) шукати і знати запасні виходи, так сказати аварійні;
4) інсталитися дуже тихо і щоб ні хто не бачів і не знав.

Взагалі то нам пощастило що не було дощу, та є надійні друзі, котрим можно подзвонити, і які прийдуть на допомогу. А якби склалося інакше?...

Fenriz

МДАА!!! ну і то треба було вдень туди пхатись? там ж діючий об"єкт, причому державний.. мля місце інсталу, на мою думку, втрачене... тепер ще залишилось комусь залізти з палівом в центрі, біля скелі і всьо)) полтва залишиться на фотках)

gor_qkop

Мені здається, що якщо ще зробити відкриту базу данних з мапою, то це станеться дуже швидко і не тільки з полтвою...

Stinger

Ну я туди йшов перший раз, тому ні чого не знав про санітарний пост, чув тільки на форумі про якіхось бабульок...

Fenriz

ТБ :
"Ніколи не лізьте якшо не впевнені на 100% у тому, що сказали іншим що полізете."

"Перед дослідженням чи відвідуванням обєктів слід ознайомитися з наявною інформацією про нього, оцінити ризики і небезпеки та мати відповідне спорядження."


explorer

цікаво чи не прозріли від того попередження ті, хто там працює :)

Dexter

  Fenriz перестань наїжджати на Стінгера..залізти тудою була моя ідея.і перед тим я зайшов в сам обєкт і переговорив з працівниками які пообіцяли нас не закривати!А от чого всештаки ми виявилися під замком я не знаю.
  Яби ми залізли біля франка...нас би злапали МВСникм і попросили того посеред білого дня не робити.таке саме і біля Білої скелі(тай з тамтого боку Полтви нема прохода до всьо ,під Оперним він ж обривається)
 
  Аааа і працівники того місяця сказали мені шо скоро мають ті дверцята закрити на замок...через те шо туда вічно хтось лазить.

Golem

Думаю хлопці самі зрозуміли шо зробили неправильно і взяли для себе з цього урок.

Для всіх решта наголошую ще раз: проникнення в колектор є адміністративне правопорушення і робити це слід максимально наскільки можливо незапально. Прості люди які ходять по вулиці - так собі. Вони нічого не вирішують. А от люди які працюють безпосередньо біля входу - це нонсенс взагалі з ними контактувати. Добре шо вони хоч міліцію не викликали. І цілком природньо шо вхід туди тепер буде закритий хоча б пів року. Поки не поллє весною і монтерам треба буде туда спуститися. А вони болт ложили закривати його знову :) До цього часу прошу всіх навіть не появлятися в його окрузі.

Друге. Завжди має бути відповідне спорядження, бахіли, карти. Тоді можна було б вийти через Погулянку. Бо там треба пройти 200м залитих водою. На погулянці купа люків через які можна спокійно вилізти.

Третє. Не було відповідної мотузки щоб безпечно перебратися на іншу сторону по трубі і вийти біля білої скелі.

Четверте. Лізти нікому не сказавши. А що якби телефон не тягнув?

Ну і на останок: карта з входами Полтви лежить на форумі вже рік, і ніц не сталося. І мені прикро, шо попалилися не ліві люди(вони також нас читають, лазять і якраз все роблять за правилами). А учасники Експлорера які з усіма спілкуються і "все знають". Почалося все з Ромчика, якого я попереджав не лізти тудою вдень. Потім за один тиждень інші поперлися теж на виду у всіх.

Один люк - не велика втрата. Тим більше то був найбільш матрасний люк. Є ще мінімум 5 відносно простих входів і безліч просто люків.
Дігери всіх країн єднайтеся!

Romchick

Курде! Аж сі застрелити хоче, за то шо і я в тому винен!
ЦитуватиОдин люк то не велика втрата
Люк за люком і у Львові екологіча катастрофа!
Думаю найкращим виходом з тої ситуайії буде просто деякий час там взагалі не появлятися. І взагалі принцип (якого і я дотримувався, скотіна така погана) Всім пойух не завжди спрацьовує.

yar-79

Блін, ви як діти, треба там початувати і коли хтось прийде "замуровувати" переговорити з тими мудаками ось і все! Впевнено і цивілізовано переговорити що робити так не слід, і навести переконливі аргументи чому.

inkognito

 та перестань Romchick'у - все ОК. Просто тре буде дійсно зачекати якийсь час із тим входом та й усе. А окрім того треба мати впевнений зв'язок із кулєгами наверху та бахіли :)
Resistance is futile

Romchick

Мене ще мучить питання: "Про що думали ті люди, які закривали когось внизу? Це ж майже вбивство!"

ZED

Впринципі, вони могли подумати, що ми вже давно вилізли звідтам і засув на люку не закрили.

Akella

та навіть якшо на то пішло,все одно,закрити когось в колекторі-рівноцінне вбивству,а не дай бог би дійсно почався дощ або просто пішла б колекторна хвиля...мали б свіжі голубці,як кажуть в мене на малій батьківщині,і всім учасникам форуму роздавали б конхвети.
Akell me nice!

inkognito

    Закрийте тему образ та помсти пліз - все гуд закінчилось. А next time тра бути обачнішими!
Resistance is futile

Golem

1 - нічо страшного б не було. Ви сховалися б біля виходу. Туда вода не доходить і це видно по відкладенню піску на сходинках(якшо звісно звертати увагу на такі дрібниці)

2 - я витер всі повідомлення не в тему. Попрошу користувачів надалі писати пости тільки по суті

3 - тему не закриваю, мо в когось будуть і розумні думки
Дігери всіх країн єднайтеся!

atlas1975

Гм, добре шо то не я ходив попереджати відповідальних осіб і вже взагалі дуже добре для цих осіб, що мене там не було. Я минулого року сам ходив тудою, і до речі пізно ввечері, - правильно каже Голем за час відвідин, - я не фоткати туди лазив, мене цікавило дещо інше.
А взагалі мені сподобалася одна фраза з одного фільму (Toy soldiers) - "випадковостей не буває", - вона значно глибша за змістом, аніж на перший погляд. Радий шо у вас все закінчилось файно. Обережно!

399 Гості, 0 Користувачів