Коли щось пішло не так:)

Автор Roy, 20.02.2017 15:31:42

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Roy

Так-так, не всі вилазки чи походи бувають вдалими для нас. Не завжди відкривається те, що хотіли дослідити.
Не без фейлів звісно.
Тема спеціально для подібних, трохи гуморних випадків.




От ми якось, в сніг, в дощ, залишили позаду на пару кілометрів цивілізацію та попрямували до одного мегаепічного об'єкту, після якого очевидно мав бути непоганий звіт.

Не сталось, як бажалось. Натомість у всіх нас настільки промокли ноги, що не допомогла хвалена мебрана Gore-Tex. До того ж, я примудрився провалитись у якусь неглибоку водойму.
Отже результат: у всіх без виключення мокрі ноги, до цивілізації 10 км пішки по невтоптаному 20 см снігу, та нічний мороз -10 після денної відлиги.
Було прийнято рішення, робити "пікнік на обочині" та залишатись наніч. Благо поруч була покинута, напів-розвалена будівля з цегли, з деревиною у вигляді дошок, дверей та паркету. На розпал чудово підійшла документація, з давно неіснуючого підприємства. Також, на моє щастя я мав запасні шкарпетки, був харч та навіть горілка, якою всі розтерли ноги а деякі профілактично прополоснули черево.
Все насправді було душевно:) І тепло.


Тепмература навколо нашого вогнища була достатня для того, щоб зігрітися, посидіти босими а також  забутися і спалити черевики з шкарпетками))








Все було в кращих традиціях. Старенький телевізор, який слугував нам столом та стільцем, дошки, з полущеною фарбою, запахи котрої в'їдалися в одяг...Нюанси експлорерного дозвілля)









Майже сухі та веселі повертаємось довгою дорогою додому)






Маєте щось подібне - викладайте)

Meine Ehre heißt Treue

maxiWELL

Вибачайте за репост. Вдруге реєструватися заради фотохостингу влом. :'( Якщо видалите коментар, ображатися не буду.

Як я писав раніше, з абандонами в столиці все гірше і гірше.
Історія (http://maxiwell83.livejournal.com/190478.html) про те, як "обломатися" з вилазкою. Поїхав на «баянний» об'єкт. Але дочекалися, поки все позаварюють-позакладають. Трохи покрутилися, але залазу не знайшли. Далі (в розповіді забув про це згадати) приїхав джип з мігалками, але без написів. Начебто не за нами. Добре.
Поїхали в інше місце. Але там абандон виявивася огороженим. А при спробі зайти на територію помітив чи то сторожа, чи то бомжа, який йшов на нас. Такої вилазки давно не було.
Срака байрака!

mitncik

Цитата: maxiWELL від 23.02.2017 18:06:24
Вибачайте за репост. Вдруге реєструватися заради фотохостингу влом. :'( Якщо видалите коментар, ображатися не буду.
А що тобі заважає скопіювати ссилки на фотографії і вставити тут? Причому тут "вдруге реєструватися заради фотохостингу"? Взагалі це трохи дурний тон ссилками на сторонні ресурси кидатися замість написання звіту, як на мене. Тобі нічого не заважає просто перекопіювати з жж, як текст, так і ссилки на фотографії, і ніде реєструватися окремо не треба

129 Гості, 0 Користувачів