Восьма зустріч Explorer.lviv.ua. Залісся, 20 травня

Автор Dexter, 01.05.2017 13:22:18

« попередня тема - наступна тема »

0 Користувачі і 1 Гість дивляться цю тему.

Dexter

От і прийшов час для щорічної зустрічі учасників Explorer.lviv.ua, цього року ми маємо символічну Восьму ВВВІССІМ здибанку.Отже друзі, захід буде проводитися 20 травня 2017 року біля недобудованого піонер табору, що знаходиться на околицях села Залісся, трішки дальше розмістився всім відомий мегаполіс Бібрка . ;D

Дата: субота, 20 травня 2017 року, 14:00

Місце: околиці с. Залісся, приблизно 20 км. від Львова в напрямку Івано-Франківська. Місце на мапі.

Хто запрошується: абсолютно всі люди, яким не байдужа тематика форуму. Головна мета наших щорічних зустрічей - побачити старих друзів, познайомитися з новими, обмінятися враженнями за рік та помірятися досвідом ;) Тому - не вагаючись - приходьте самі та приводьте друзів. Буде весело!

Як дістатися:  автомобілем по трасі (Н09) на Івано-Франківськ, далі завертаємо до с. Гринів і по хорошій грунтовій дорозі доїждаємо до місця призначення.  Мапа для водіїв.
Автобусом можна їхати з АС-5, вийти треба на зупинці Залісся Місце на мапі. Далі вертаємося до невеликої церкви і спускаємось з дороги стежкою в східному напрямку та проходимо біля двох кілометрів, де лісова дорога зміниться асфальтованою, і ви за дві хвилини від місця призначення. Мапа для піших.
Точний графік і номера маршруток добавлю згодом (якщо такі існують)

Щодо харчів: буде бочечка пива презентована нашою адміністрацією та смачний сюрприз, приготований на вогні. Крім того, кожен бере з собою чогось смачного, щоб не лишитися голодному та пригостити друзів. Про оплату: зробимо так, як і завжди - про закупівлю і приготування харчів (крім алкоголю) подбає адміністрація. На самій річниці пустимо по колу капелюха, куди кожен зможе кинути стільки, скільки вважає за потрібне. Виручені кошти підуть на розвиток форуму та допомогу нашим воякам в АТО.

Що з собою брати: все, що, на вашу думку, може стати у пригоді на пікніку. Хто захоче (а таких, думаю, буде достатньо), залишатиметься на afterparty з ночівлею в лісі. Тому в пригоді стануть намети, каремати та спальники.

Дрес-код: фірмові футболки Експлорера та/або різноманітна експлорерська атрибутика: Л-1, бахіли, каски, ліхтарі, камуфляж і т.п.

Відпишіться нижче, будь ласка, хто буде та скільки друзів буде з вами. Конструктивні пропозиції та креативні ідеї вітаються! Зустрінемося на святкуванні!

Пе.Ес. Якщо погода на 20 травня буде вкрай погана, зустріч автоматично переноситься перші вихідні червня (так, щоб точно погода не підвела)
За моїм традиційним визначенням: Погана погода - сильний дощ, ураган , метеоритний дощ, концерт Джастіна Бібера (в випадку зомбі апокаліпсиса ми лишаємося в Заліссі).



Roy

Meine Ehre heißt Treue

Bottlehunter

  Сподіваюся, що до того часу вже +3)
Най жиє Гуцулія!

Soulstorm


ІНТРОВЕРТ 997

Тут могла бути ваша реклама...

Олесь

Добрим словом і пістолетом ви можете домогтися набагато більшого, ніж одним тільки добрим словом. - Аль Капоне

Блондинка в кедах


mitncik


STALKER


Student

+6 - Йа, моя жінка, двоє дітей та 2 ящика пива.

Rufus

Be friendly to bats!

Lesyk


zelja


Le-i-3o

+2 в цьому році будемо точно
пропозиція від мене на меню

Що хто скаже?
Він копав, і ти копай!!!

inkognito

Resistance is futile

inkognito

Цитата: Le-i-3o від 03.05.2017 09:22:12
+2 в цьому році будемо точно
пропозиція від мене на меню
Що хто скаже?

Правдиві ковбаски тілько в Метро в Руфуса. 200%
Resistance is futile

Андрій74

Най го качка копне...

Бобер


deadmeat

Смерть досить близько щоб можна було не боятися життя...

Normal


282 Гості, 0 Користувачів